Elena devine vampir şi îi e greu să se împace cu ideea asta deşi asta îi permite să îşi ajute mai mult prietenii.Ţin minte că deaorece a fost transformată cu sângele lui Damon, a devenit legată de el (sau ceva de genul.M-am uitat fără subtitrare şi zicea Stefan "she is sired to Damon") şi practic făcea orice îi zicea el.Adică el îi zisese că are nevoie de sânge proaspăt de om şi ea numai asta putea să bea iar de îndată ce Damon a zis că poate bea şi altfel de sânge a reuşit să bea şi de animal şi aşa mai departe. Apare şi un vânător de vampiri şi descoperă că există mai mulţi iar Jeremy, fratele Elenei e unul dintre ei şi pe corpul său e o hartă care e desenată de fiecare vampir ucis (nu ştiu cum să epxlic aici.Dar practic atunci când Jeremy omoară un vampir, pe corpul lui apar noi bucăţi din hartă).Iar harta îi duce la un leac pentru vampirism pentru Elena.Şi ţin minte că Klaus o omoară pe mama lui Tyler.Şi în sezonul 4 apare dublura lui Stefan, Silas.
Cam atât ţin minte. Sper că te-am ajutat şi ţi-am spus în mare parte esenţialul.
Https://www.youtube.com/watch?v=9e4ZBXRrt24
uite aici o sa intelegi mai bine decat daca iti scrie cineva
Aliison întreabă: