| katerina_8397 a întrebat:

Buna TPU cu cine credeti ca o sa ramana elena din the vampire diaries eu sper cu stefan dar in fine cu sine crdeti ca o sa ramana

Răspuns Câştigător
| allynutsa a răspuns:

Vreau cu Stefan. pentru ca ei doi s-au iubit de la inceput.si formeaza un cuplu atat de dragut:X. Damon.sa fie protectorul lor.de vampirasul rau Klauslaughing.

| FroddoLikesBlood a răspuns (pentru allynutsa):

NU sunt de acor cu tine,nu vreau ca Damon sa fie protector,nu ar fi corect,daca Elena decide ca Stefan este potrivit pentru ea,it's ok! Dar Damon ramane cel mai dragut,Damon team, yee! Dar in fine, fiecare cu parerea lui.

8 răspunsuri:
| mariacris98 a răspuns:

Sper sa ramana cu Damon, dar cred ca va ramane cu Stefan. Damon mi se pare mai dragut si mai amuzant decat Stefan.

| Dany19 a răspuns:

Eu sper sa ramana cu Damon, deoarece il prefer mai mult pe el decat pe Stefan, mi se pare mai dragut. In fine asta e doar parerea mea.

| ღvampireღ a răspuns:

Mai mult ca sigur va ramane cu Damon.

| FroddoLikesBlood a răspuns:

Sa ramana cu Damon pentru ca se potivesc,se completeaza unul pe altul,deoarece Elena e senibila,Damon e puternic,amuzant,iubitor are tot ce isi poate dori, Stefan daca o iubea nu renunta si ii demonstra lucrul acesta iar Damon merita o sansa, nu?! happy

| NoSens a răspuns:

Eu sper sa ramana su stefan dar cred ca se va intampla cv cu relatia lor din cauza k damon a vrut so sarute pe elena si e greu de zis dar asa sper sa ramana cu stefan

| MagdaKathy a răspuns:

Elena ramane cu Damon.

| FaraGloante a răspuns:

O sa ramana cu stefan.