| kawaii69 a întrebat:

cum o cheama pe fata aia care joaca in titanic (Rose)? Si daca lati urmarit spuneti-mi cum v-ati simtit cand l-ati vazut prima data? funda.

31 răspunsuri:
| Nikk96 a răspuns:

Kate Winslet. l-am vazut cam prin 2005

| pogo a răspuns:

Kate winslet.nu am apucat sa vad inca tot filmul da am fazut prima jumatate de vreo 5-6 ori laughing)

| xClementine a răspuns:

Kate Winslet. happy
Pai in primul rand am plans ca toti ceilalti presupun. Este un film cu rare legaturi cu realitatea. Nu cred ca in zilele de astazi ar exista asemenea sentimente pe aici. Dar oricum, am deviat de la subiect. M-am simtit foarte coplesita de tristetea filmului. Este chiar foarte reusit. Nu cred ca exista cineva care sa se sature de el. Cel putin nu eu happy

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Kate Winslet.

| mika a răspuns:

Kate Winslet o cheama

foarte romantic si melodramic filmul, nu degeaba au obtinut 11 premii oscar :X

| FlorianPop a răspuns:

Gloria Stuart... Batrana Rose
Kate Winslet... Rose DeWitt Bukater
Daca te-a ajutat raspunsul meu te rog funda!

| Starpixie75_8540 a răspuns:

Poi pe fata o cheama Kate Winslet- actrita, iar in film o cheama Rose DeWitt Bukater, iar la sfarsit isi zice numele ca si Rose Dawson, dupa Jack Dawson... Cand l-am vazut pentru prima oara, sincera sa fiu am plans, si ieri cand l-am vazut am plans, m-am simtit asa de rau, ma gandeam tot timpul daca as fi fost eu in locul lui Rose ce as fi facut! Please, funda

| mika a răspuns:

P:s stii ca a aparut si o continuare a filmului titanic? se numeste titanic doi... mie mi se pare o bataie de joc, jack e gasit intr-un bloc de gheata, se trezeste si o cauta ca un nebun pe rose...straight face

| Suzzy_5903 a răspuns:

Pe actrita o chema GLORIA STUART care a murit pe 27 septembrie 2010 la varsta de 100 de ani. M-am emotionat foarte tare si la ultima parte chiar am plans cand Jack a murit inghetat crying(

| marui08 a răspuns:

Kate Winslet.
pai am stat atenta la toate detaliile pe parcursul filmului iar la final am plang, si nu-mi venea sa cred ce se intamplasebig grin

| Sash a răspuns:

Kate Winslet, sigur un film foarte fain happy, regizat perfect big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se numeste kate winslethappy superb filmul.impresionant si efectele sunt uimitoare

| Cretakeritza a răspuns:

Http://filmemuzica.com/2010/download/titanic-1997/ urmareste si scrie acolo! a fost frumos!

funda?

| TheOne_6493 a răspuns:

Kate Winslet, avea 22 de ani cand a jucat in Titanic, acum are 35...
Cand l-am vazut prima oara am fost emotionat mai ales la scenele in care el se sacrifica pentru ea...

| nsudfnaoudnaso a răspuns:

O cheama Kate.

| marrr a răspuns:

Kate Winslet. Am plans cand cei doi se aflau in ocean si erau inghetati, iar Jack o pusese pe Rose sa promita ca nu se va lasa invinsa niciodata si la finalul filmului, cand Rose cea batrana isi incheia povestea si murea, constatand ca numai dupa moarte putea fi impreuna cu iubirea sa.

| Andra00009 a răspuns:

Nu as putea sa iti spun ce sentimente am avut. M-am indragostit de film. Pot zice ca e filmul meu de suflet.Rose, desi avea toate averile din lume si era logodita a ales sa ramana cu un pictor sarac. Mai trebuie sa zic ceva? day dreaming dragostea e infinita.

| BruneTTe a răspuns:

Kate Winslethee hee

| nsudfnaoudnaso a răspuns:

O cheama Kate Winslet. FUnda. A fost ciudat asa ma simmteam ciudat

| Parisblue a răspuns:

O cheama kate winslet, si cum sa ma simt... am plans, oricum, e prea frumoasa povestea lor de dragoste sad

| schlau a răspuns:

Kate Winslet.Eu am vazut filmul prima data la 4 ani(acum mult timp). Atunci eram trist ca s-a scufundat vaporul nu ca a murit Jack.

| Inamicul a răspuns:

Kate Winslet

| just for me a răspuns:

O cheama Kate Winsletwinking si eu l-am vazut prima data cand aveam vreo 9 ani; x si pana acum l-am vazut de vreo 11 ori. este un film de care nu ma pot satura, este atat de reusit, actorii sunt f buni, este un film asa de trist dar si romantic. mi se pare un film deosebit care nu poate fi incuit, asa cum a spus un prieten al regizorului James Cameron, acest film va fi inlocuit f greu. iubesck filmul asta, cred ca este filmul meu preferat.prima data cand l-am vazut eram micuta si nu am plans, dar m-am intristat, dar am plans cand am mai crescutlaughing, si cu cat in vad mai es parca devine mai trist.si aseara m-am uitat la tot si am simtit sentimentul acela trist.este un film bestial love struck

| Cher22 a răspuns:

Kate Winslet si pe Jake Leonardo DiCapriowinking FUndA?

| mika a răspuns:

GLORIA STUART e batrana de la sfarsit care arunca colierul

| theforce a răspuns:

Kate Winslet

| mika a răspuns:

Aici poti vedea titanic 2 pentru cei care mau intrebat :P

http://filmenoi.info/titanic-ii-2-online-gratis/

| AnaMaria1612 a răspuns:

Deja ai aflat cum o chema. eu cand l-am vazut am inceput sa plang si nu pot sa cred ca chiar au murit atatia oamenii pe vasul ala atat de frumcryingcrying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Kate Winslet.

| MehRoxy a răspuns:

Kate winslet