The task
Friday the 13th
Halloween
Orphan killer
The hills run red
Wrong turn
Tormented
Texas chainsaw massacre
Shrooms
Fritt vilt
Trailerele le gasesti pe youtube
Sper sa-ti placa
The Killing Room (2009), House of 9 (2005), Nine Dead (2010), Vacancy (2007), Captivity (2007), Seed (2007), Rest Stop (2006), Untraceable (2008), The Girl Next Door (2007), Martyrs (2008), Cube (seria).
Trailerele le găsești pe youtube. Vizionare plăcută!
"Hanibal" nu stiu daca am scris corect dar filmul e super. Are ceva din Saw, dar cu mai multe brutalitate ti-l recomand.
Buna,iti spun eu un film horror.nu este cu fantome dar este foarte cutremurator si terifiant.the girl next door 2007.este vb despre o fata care ramane singura cu sora sa deoarece isi pierde parintii intr-un accident.sunt luate de catre matusa sa care avea mai multi baieti.matusa sa era nebuna si o tortura,nu ii dadea de mancare si in cele din urma ajunse sa o lege de maini si sa o lase noaptea atarnata, i punea pe baietii ei sa o violeze, ai taiato, au arso cu o flacara in (sti tu)sa nu mai poata sa faca(sex) si biata fata a avut ocazia sa fuga(ajutata de un rpieten mai mic ca ea) dar nu a facut-o, pentru ca daca pleca o torturau pe sora ei mai mica.si vezi tu restul filmului.e cutremurator
Ene_Alexandru_1998 întreabă: