| TrafalgarLawDăFărst a întrebat:

DAU FUNDA! Cine stie niste filme gen SAW sau Hostel? Daca se poate si linkuri cu trailere! happy

Răspuns Câştigător
| FllorinaFlory a răspuns:

The task
Friday the 13th
Halloween
Orphan killer
The hills run red
Wrong turn
Tormented
Texas chainsaw massacre
Shrooms
Fritt vilt

Trailerele le gasesti pe youtube

Sper sa-ti placahee hee

4 răspunsuri:
| Diabolique a răspuns:

The Killing Room (2009), House of 9 (2005), Nine Dead (2010), Vacancy (2007), Captivity (2007), Seed (2007), Rest Stop (2006), Untraceable (2008), The Girl Next Door (2007), Martyrs (2008), Cube (seria).
Trailerele le găsești pe youtube. Vizionare plăcută!

| luck96 a răspuns:

"Hanibal" nu stiu daca am scris corect dar filmul e super. Are ceva din Saw, dar cu mai multe brutalitate ti-l recomand.

| marinelamarin a răspuns:

Buna,iti spun eu un film horror.nu este cu fantome dar este foarte cutremurator si terifiant.the girl next door 2007.este vb despre o fata care ramane singura cu sora sa deoarece isi pierde parintii intr-un accident.sunt luate de catre matusa sa care avea mai multi baieti.matusa sa era nebuna si o tortura,nu ii dadea de mancare si in cele din urma ajunse sa o lege de maini si sa o lase noaptea atarnata, i punea pe baietii ei sa o violeze, ai taiato, au arso cu o flacara in (sti tu)sa nu mai poata sa faca(sex) si biata fata a avut ocazia sa fuga(ajutata de un rpieten mai mic ca ea) dar nu a facut-o, pentru ca daca pleca o torturau pe sora ei mai mica.si vezi tu restul filmului.e cutremurator