anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De cam o saptamana urmaresc Naruto pe calculator, doar pentru ca am avut o amintire cu postul Jetix si ma rog...Am auzit ca este si Naruto Shippuden apoi am inceput sa urmaresc din el. Problema e ca am vazut ca Sasuke Uchiha e mai rau ca de obicei. Ma intreb din ce motiv. A si mai e ceva: Se spune ca Sasuke si Sakura ar fi un cuplu. Daca s-a intamplat in Naruto Shippuden, dati-mi episodul. Merci si funda!

Răspuns Câştigător
| criss7784 a răspuns:

Eu sunt la zi cu anime-ul.Sasuke si Sakura nu sunt un cuplu si nici nu cred ca vor fi.
Sasuke a plecat din Konoha la Orochimaru(pe care il va omora mai incolo, dar de fapt nu la omorat fiindca saptamanile astea in manga l-a invocat ca sa zic asa... oricum sa continuam) ca sa obtina mai multa putere.El vrea sa se razbune pe fratele lui Itachi fiinda a omorat intreg clanul Uchiha, lucru care se va intampla, il va omora pe Itachi. Dupa asta afla ceva de la Tobi(tipul mascat din Akatsuki) ca Konoha l-ar fi pus pe itachi sa ucida clanul, iar acum vrea sa distruga konoha.

| anonim_4396 explică (pentru criss7784):

Dar de ce Sasuke e asa de rau? Ce l-a determinat sa fie asa?

| criss7784 a răspuns (pentru anonim_4396):

Dorinta lui de al uchide pe fratele sau, il uraste foarte mult fiindca a omorat intreg clanul, adica trebuie sa il urasca ca sa devina mai puternic, poate ai vazut dupa ce itachi a omorat intreg clanul, i-a zis ceva lui sasuke, motiv pentru care la lasat in viata, adica sa-l urasca, o ura imensa, ca acea ura sa il determine sa devina mai puternic, i-a zic chiar ca trebuie sa isi omoare cel mai bun prieten pentru a activa mangekyou sharingan, iar cand va fi destulde puternic sa-l caute ca sa se bata.El si Naruto au avut o batalie in valea sfarsitului dar nu a putut sa il omoare pe Naruto. Dupa ce l-a omorat pe itachi a regretat fiindca cum am zis aflase de la Tobi ca Konoha ar fi pus sa omoare clanul, iar asta il face sa sufere si sa il umple de o ura/furie imensa, dorind sa distruga konoha.

| anonim_4396 explică (pentru criss7784):

Acum totul are sens...mersi mult

| criss7784 a răspuns (pentru anonim_4396):

Cu placere urmareste amandoua serile naruto si naruto shippuden cap coada pentru ca este un animeu foarte frumos.

4 răspunsuri: