Eu sunt la zi cu anime-ul.Sasuke si Sakura nu sunt un cuplu si nici nu cred ca vor fi.
Sasuke a plecat din Konoha la Orochimaru(pe care il va omora mai incolo, dar de fapt nu la omorat fiindca saptamanile astea in manga l-a invocat ca sa zic asa... oricum sa continuam) ca sa obtina mai multa putere.El vrea sa se razbune pe fratele lui Itachi fiinda a omorat intreg clanul Uchiha, lucru care se va intampla, il va omora pe Itachi. Dupa asta afla ceva de la Tobi(tipul mascat din Akatsuki) ca Konoha l-ar fi pus pe itachi sa ucida clanul, iar acum vrea sa distruga konoha.
Dar de ce Sasuke e asa de rau? Ce l-a determinat sa fie asa?
Dorinta lui de al uchide pe fratele sau, il uraste foarte mult fiindca a omorat intreg clanul, adica trebuie sa il urasca ca sa devina mai puternic, poate ai vazut dupa ce itachi a omorat intreg clanul, i-a zis ceva lui sasuke, motiv pentru care la lasat in viata, adica sa-l urasca, o ura imensa, ca acea ura sa il determine sa devina mai puternic, i-a zic chiar ca trebuie sa isi omoare cel mai bun prieten pentru a activa mangekyou sharingan, iar cand va fi destulde puternic sa-l caute ca sa se bata.El si Naruto au avut o batalie in valea sfarsitului dar nu a putut sa il omoare pe Naruto. Dupa ce l-a omorat pe itachi a regretat fiindca cum am zis aflase de la Tobi ca Konoha ar fi pus sa omoare clanul, iar asta il face sa sufere si sa il umple de o ura/furie imensa, dorind sa distruga konoha.
Acum totul are sens...mersi mult
Cu placere urmareste amandoua serile naruto si naruto shippuden cap coada pentru ca este un animeu foarte frumos.
LisaJulie întreabă: