Hai sa iti spun o chestie. In Shippuden Sasuke este malefic, dar malefic rau (ei bine, nu e intru totul vina lui). Sasuke a incercat sa o omoare pe Sakura cu sange rece. Lui nu mai ii pasa deloc de ea! Tot ce vrea este razbunare. Iar filmul Road to Ninja? Practic, acest film descrie un univers paralel, unde totul este pe dos. Sasuke e bun, Naruto e rau, Hinata e fitoasa si galagioasa, Ino este timida etc. Asadar, nu te poti lua dupa ce apare in Road to Ninja. Oricum, Sakura nu prea mai ar sentimente pentru Sasuke. As spune mai degraba ca s-a indragostit de Naruto. Pace!
Si eu sunt un fan al lor. Asa ca acest film, cred ca este si un test sa vada parerea la mai multor fani despre cuplul lor. Vad ca ii apropie in film unde, da nu are legatura prea multa cu serialul dar poate ca este un test ca sa ii apropie in Serial
WOWClar esti obsedat de anime.dar sincer exagerezi putini.Am vazut animeul acum cativa ani si in legatura cu plecarea lui Sasuke acesta nu a spus decat un multumesc dar nu a facut ca Sakura sa lesine, se vedea clar cum aceasta se uita dupa el si plangea. Poti sa urmaresti continuarea adica Naruto Shippuden doar ca vei fi dezamagit sa afli ca Sakura il uraste pe Sasuke si incearca sa il ucida dar intervine Naruto.In manga aceasta isi exprima sentimente fata de Naruto. Sunt numeroare filme pe care le poti urmari 3 din naruto si 4 din Naruto shippuden.
Da, stiu, ca Sakura incearca sa-l omaore doar ca vroiam sa aflu mai multe :p. Meris oricum.
Mai demult eu credeam ca Sakura va fi cu Lee, Naruto cu Hinata, iar Sasuke cu Ino.
Esti sigur sigur? De unde sti?