Aveti becuri in casa? Folositi telefoane mobile? Fara suparare, dar parintii tai ori sunt fanatici religiosi, zeloti de-aia imbecili, fie sunt poate doar extrem de naivi, asta ca sa nu folosesc un termen mai dur. In primul caz nu ai ce sa le faci, in al doilea ai putea sa vorbesti frumos cu ei si eventual sa le arati ce raspunsuri primesti pe aici. Ideea e ca respectivul calculator poate reprezenta o sansa extraordinara ca tu sa ai un viitor mai bun. Depinde doar de tine cum il vei valorifica...
Te rog detaliaza un pic partea cu "ei nu prea le convine cand este vorba de tehnologie, mai ales mama" pentru ca nu am inteles mare lucru...
Ma refer ca lor nu le convine cand se vorbeste ceva de tehnologie, adica daca ii intreb despre calculator, vor zice ca il cumpar pentru jocuri, pentru diverse chesti chiar daca mie imi trebuie pentru scoala
Aveti becuri in casa? Folositi telefoane mobile? Fara suparare, dar parintii tai ori sunt fanatici religiosi, zeloti de-aia imbecili, fie sunt poate doar extrem de naivi, asta ca sa nu folosesc un termen mai dur. In primul caz nu ai ce sa le faci, in al doilea ai putea sa vorbesti frumos cu ei si eventual sa le arati ce raspunsuri primesti pe aici. Ideea e ca respectivul calculator poate reprezenta o sansa extraordinara ca tu sa ai un viitor mai bun. Depinde doar de tine cum il vei valorifica...
Îți aduni alocația, pe vremea mea îmi adunam 40 de lei, acum pui deoparte direct 200 de lei
*lor, nu le prea convine. E simplu, o convingi pe mama ta ca tu vrei sa devii programator si ai nevoie de un calculator.