| idotehade a întrebat:

Buna TPU, de cateva zile ma tot gandesc sa imi cumpar un calculator nou dar problemxa sunt banii. Eu incerc sa fac bani acum dar la varsta de 16 ani e aproape imposibil, mai ales ca in localitatea in care stau nu prea sunt slujbe pentru adolescenti. Ma gandesc sa intreb parintii daca ma ajuta dar aici intervine alta problema deoarece ei nu prea le convine cand este vorba de tehnologie, mai ales mama. Stie cineva cum ii pot convinge sau cum pot face bani la varsta mea? Multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| GabiDumitrescu a răspuns:

Aveti becuri in casa? Folositi telefoane mobile? Fara suparare, dar parintii tai ori sunt fanatici religiosi, zeloti de-aia imbecili, fie sunt poate doar extrem de naivi, asta ca sa nu folosesc un termen mai dur. In primul caz nu ai ce sa le faci, in al doilea ai putea sa vorbesti frumos cu ei si eventual sa le arati ce raspunsuri primesti pe aici. Ideea e ca respectivul calculator poate reprezenta o sansa extraordinara ca tu sa ai un viitor mai bun. Depinde doar de tine cum il vei valorifica...

10 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Te rog detaliaza un pic partea cu "ei nu prea le convine cand este vorba de tehnologie, mai ales mama" pentru ca nu am inteles mare lucru...

| idotehade explică (pentru GabiDumitrescu):

Ma refer ca lor nu le convine cand se vorbeste ceva de tehnologie, adica daca ii intreb despre calculator, vor zice ca il cumpar pentru jocuri, pentru diverse chesti chiar daca mie imi trebuie pentru scoala

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru idotehade):

Aveti becuri in casa? Folositi telefoane mobile? Fara suparare, dar parintii tai ori sunt fanatici religiosi, zeloti de-aia imbecili, fie sunt poate doar extrem de naivi, asta ca sa nu folosesc un termen mai dur. In primul caz nu ai ce sa le faci, in al doilea ai putea sa vorbesti frumos cu ei si eventual sa le arati ce raspunsuri primesti pe aici. Ideea e ca respectivul calculator poate reprezenta o sansa extraordinara ca tu sa ai un viitor mai bun. Depinde doar de tine cum il vei valorifica...

| Frank51 a răspuns:

Îți aduni alocația, pe vremea mea îmi adunam 40 de lei, acum pui deoparte direct 200 de lei laughing

| idotehade explică (pentru Frank51):

Parinti nu ma lasa sa adun alocatia, am intrebat dc dar nu vor sa imi raspunda

| Frank51 a răspuns (pentru idotehade):

Nașpa, poți sa aduni banii pe care ii vei primi la ziua ta de naștere.

| idotehade explică (pentru Frank51):

Anu trecut nu am primit nimic, nu am mari asteptari anul asta

| NotNamed a răspuns (pentru Frank51):

Crede.ma ca cu asa parinti nu va primii 2 lei nici de ziua se nastere. Cand am zis eu ca religiile tampesc omul de.a binelea... Mi.au sarit religiosii fanatici in cap.

| Frank51 a răspuns (pentru NotNamed):

Aiurea rău, eu sunt la facultate și părinții îmi dau bani și acum, când am stat în chirie și atunci îmi dădeau, deși am salariu. Tot timpul există extreme din astea, nu poate fi viața echilibrată sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauti ceva de lucru asa la negru gen sa faci curat in gradina cuiva. Aduni vreo 1000 lei si poti sa faci unu bun, eu am facut cu 450 pc de pe calculatoareok + 320 nVIDIA gt 1030. Poti sa te joci destule jocuri, si unele noi

| daniel889 a răspuns:

*lor, nu le prea convine. E simplu, o convingi pe mama ta ca tu vrei sa devii programator si ai nevoie de un calculator.