| Dreamt a întrebat:

Deci va cer si eu niste filme de groaza, dar nu foarte laughing asa ca pentru incepatori, sa pot dormi la noapte. Daca are si link-ul e perfect, daca nu, nu-i nimic. Repet sa nu fie foarte de groaza si nu cu exorcizari. Funda!winking

Răspuns Câştigător
| PinkCupcake a răspuns:

Am eu un link: http://ohnotheydidnt.livejournal.com/66399012.html#cutid1. E un top al filmelor de groaza sau ceva de genul. M-am uitat doar la primul videoclip, pe urma mi s-a facut frica:)). Sper ca am fost de ajutor:). PS: Nu stiu cat de scary sunt pentru ca nu am avut curajul sa le vad pe celelalte:)).

4 răspunsuri:
| vali1985 a răspuns:

Evil dead.

| camyxz a răspuns:

Lumea de dincolo:trezirea la viata.Inamicul de dincolo.Noapte de groaza.Creatura.Scopul principal al filmelor din cadrul acestui gen este de a inspaimanta privitorul, de a scoate la iveala cele mai mari temeri, deseori cu un final socant, intretinand si captivand in acelasi timp. Genul cuprinde mai multe stiluri, incepand cu filmul mut "Nosferatu", si ajungand pana la personajele generate pe computer din horror-urile de azi. Deseori se realizeaza o simbioza cu genul Sf, atunci cand amenintarea sau monstrul sunt legate de o alterare a tehnologiei sau cand Pamantul este invadat de extra-terestri.

| Crysy95 a răspuns:

Never Cry werewolf.

| camyxz a răspuns:

Funda?