Bun, bun anime. Până acum nu a fost anunțat un eventual sezon 2, dar ținând cont de succesul primului sezon și faptul că manga încă se mai publică, este destul de probabil să apară, patience . Până atunci îți recomand Baccano(un anime făcut de același autor/companii) sau cele 2 specials de la Durarara sau chiar Baccano.
Nu se ştie sigur dacă va apăra sezonul 2. Da, există câteva petiţii, dar au mai fost create astfel de petiţii, dar chiar dacă au fost semnate, nu s-a făcut nimic. Sincer, chiar mi-aş dori să fie un al doilea sezon şi cred că asta e şi normal, pentru că a rămas cam în pom povestea, mai ales cu Celty şi capul ei.
Eu cred că se va face la un moment dat, chiar îmi doresc asta, dar nu ştiu când va apărea. Oricum, sigur va fi anunţat. Seriously, cine nu vrea să-l mai vadă pe incredibilul psihopat Izaya? :X
Apropo, care e personajul tău preferat?
Izaya si Shizuo. Inca nu pot sa ma decid. Imi placea cum striga Iiiiiiiiiiizaaaaaaaaaaaayaaaaaaaaaaa. Si mie mi-ar placea sa mai faca un sezon dar multe anime-uri sau terminat parca fara nici un final si nu lea mai continuat nimeni de mult. Asta ma enerveaza cel mai mult dar imi da si o ocazie sa-mi pun imaginatia la contributie... Daca ai vrea sa mai schimbam pareri despre anime scriemi un mesaj cu idul tau.
Karamyaa întreabă:
AnimefangirlYaoi întreabă:
LisaJulie întreabă: