| Irinaaaaaaa a întrebat:

Buna TPU'ers! Tocmai ce am terminat Jurnalele Vampirilor si as vrea sa incep un no serial. Imi puteti recomanda ceva, gen Pretty Little Liars(nu am idee cum e, multa lume il recomanda), actiune, supernatural ( Fara 'Supernatural', bineinteleshee hee )? Apreciez mult ajutorul si dau fundita. >big grin

Răspuns Câştigător
| rose21 a răspuns:

Su eu am terminat "The vampire diaries" si abia astept sa apara sezonul 4 :3. Sincer eu am vazut "Pretty Little Liars" si il recomand thumbs up. Eu ma uit la Dexter ( este cu crime ) si la Ghost Whisperer ( este vorba de o femeie care poate vedea spiritele mortilor care inca n-au trecut pe partea cealalta). Iti recomand "The Bing bang theory", "Two and a half men", How i met your mother", "Cougar town". Sunt multe seriale, dar daca nu-ti place nimic de mai sus iti recomand sa cauti pe vplay. Acolo gasesti multe seriale.

3 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Iti recomand cu caldura Pretty Little Liars, eu m-am uitat la el dupa ce am terminat Jurnalele si imi place la nebunie happy

| Adryana a răspuns:

Buna. Eu am inceput azi un serial care pare f interesant : Once upon a time. Iti mai recomand si The secret circle. Sper sa-ti placa. Vizionare placuta!

| NeacşuIonel1976 a răspuns:

Daca vrei ceva gen PLL poti incepe glee (recomandat de multi oameni)
dar daca vrei ceva supernatural ceva gen,, Printre oameni,, (un serial popular ) sau serialul meu preferat care nu e deloc horror,, Teen wolf,, cu varcolaci