| aaxii720 a întrebat:

happy Eu si prietena mea vrem sa ne uitam la un film, si nu mai stim cum se numeste. Era vorba despre o fata care niste prietene si era invidiata de ele, si intr-o zi baiatul care era cu o prietena de-a ei a venit la ea si a sarutat-o si prietena ei a vazut totul si s-a enervat. Ele o invidiau pentru ca era frumoasa, avea par frumos, etc. si intr-o zi au mers toate undeva in padure, si acolo au luat-o pe alt drum si s-au dat jos din masina, si au inceput sa se certe si doua dintre prietenele ei au inceput s-o bata si s-o traga de par, iar a treia se uita speriata la ele, dupa au luat-o si au dus-o la un loc unde i-au taiat parul si au bagat-o cu capul in apa, innecand-o si punand un bustean peste ea. Dupa au plecat ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, si una dintre ele povestise o minciuna politiei, si incepuse sa se apropie de mama fetei care o omorasera, vroia sa o aiba ca mama. Si intr-un final, tipa care fusese cu ele si se uita la ele speriata cand au omorat-o, se intorsese in oras pentru ca cealalta o amenintase ca o omoara daca nu pleaca. Si ea s-a intors si a povestit politistilor adevarul, si le-au arestat pe cele doua. Am scris mult, asa-i?laughing Raspunsul corect primeste fundita! happy

1 răspuns:
| hdonline a răspuns:

Cauta aici daca nu e cere-mi si o sa postez http://www.filmehdonline.ro/