| Cristian55555 a întrebat:

Bună TPU, eu sunt Cristian și sunt un adolescent foarte creativ și cu o imaginație foarte bogată. Vreau și m-am gândit să fac un scurt metraj. Iar aici veniți voi în ajutorul meu. Aș avea nevoie de oameni cu care să vorbesc și care să mă ajute iar eu în schimb am să le scriu numele pe scurt metraj.
Aș vrea să aud tot felul de scenarii dar niște scenarii realiste care să fie inspirate din zilele noastre, aș vrea să discut cu oameni care m-ar putea ajuta cu orice.

Lăsa-ți în secțiunea de comentarii Facebook/skype și vă contactez eu. Cine știe poate veți apărea într-un scurt metraj.

5 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Ai ceva cunostinte in domeniul filmului? Daca nu, ramii cu imaginatia. La fel ca mine in cazul picturii, am talent la desen dar nu e de ajuns, pictez aproape ca un copil, si am realizat ca inainte de toate trebuie sa ma informez si sa lucrez serios pentru a face ceva in domeniul picturii.

| Cristian55555 explică (pentru cristi202):

Nu am cunoștințe, dar astea se pot face.

| cristi202 a răspuns (pentru Cristian55555):

Daca vrei sa faci ceva bun, trebuie sa ai cunostinte temeinice in domeniu, nu prea merge cu "astea se pot face".

| peperonies a răspuns:

Esti creativ cu o imaginatie bogata dar vrei sa iti facem noi scenariu? Lasa-ti nu se scrie asa in contextul ala.

| Cristian55555 explică (pentru peperonies):

Nu am zis că voi să-mi faceți tot. Mă refeream că putem contribui câteva persoane pentru a ieși ceva frumos.