Dacă vrei sa te opresti din ati controla partenerul, ori te despărți de el/ea/they/Them sau îi dai lesa jos și îl/o lasi să facă singur(a) decizii
Dacă nai fi vazut filmul ăla vrei sa spui că niciodată nu țiai fi data seama? Pe bune?
Dar eu am pus o întrebare....si aștept un răspuns, nu o altă întrebare...
Da bro și eu când am văzut titanicul a fost prima oră când am văzut pe cineva fără haine pe el... noroc cu Jack altfel nu știam niciodată cum sa prăbușit titanicul în două...
Ce dinalea ai ai schimbat răspunsurile)) și întrebarea
Păi vad că ai chef de glume nu sa ajuți.
Dă-mi raport și lasă ma cu astea.
Dacă se consideră că merit si fiu Banat de admin s-o facă eu rămân același onur nu ma face pe mine un cont eu știu ce am vorbit cu tine la început tu ai două fețe exactă genul de om pe care nu-l suport deloc și stai liniști ca nu-ți dai ignor poți să-mi scrii în continuare eu nu fug de oamenii ca tine
Bine lasă, am schimbat pentru ca mai luat la mișto credeam ca dacă modific ca ma ei in serios
Chiar am avut o zi grea si nu am chef de ceartă.
Bro devine penibil știm amândoi asta sti foarte bine. Tu nu știu ce ai da tu ști cel mai bine eu cu tine nu ma cert frate după inima și sufletul tău sa fie totul.
Da ms la fel
Trebuie sa înveți cum sa ai încredere în partenerul tău, obiceiurile astea toxice eu zic ca pleacă de undeva din trecutul tău poate? oricum, trebuie sa te oprești din a-ți controla partenerul într un mod toxic și sa începi lucrezi la tine
Da, adevărat...din trecut