Hostel,the grudge,sau saw,poate si mirrors, si dead sillance, astea cel putin m-au speriat m-am...p mine! funda t rog?
The exorcist sau the exorcism of the emily rose.
eu nici la trailer nu m; am putut uita de frica.
House of wax
Wrong turn 1, 2 si 3
Splice
Halloween 2
Gallowwalker
The Rite
The Uninvited
Room 1408
Friday the 13th
Legion
The Final
The Ruins
Mirrors
The Grudge-toate seriile.
The Exorcism of Emily Rose
. Paranormal Activity
. Paranormal Entity
Drag me to hell
Oprah
Case 39
. Necromentia
The exorcist
Blair witch project
Nightmare on elm street.
Toate sunt misto funda?
New Moon (2009)
Shutter (2008)
The Unborn (2009)
Legion (2010)
Zombie Strippers (2008)
Blood and Sex Nightmare (2008)
Jennifer's Body (2009)
Underworld: Rise of the Lycans (2009)
The Final Destination (2009)
Drag Me to Hell (2009)
Against the Dark (2009)
My Bloody Valentine 3-D (2009)
Drag me to hell, Avertizarea [1, 2 ], Silen Hill, Saw [ toate saw'urile]. sper ca am ajutat. fundita?
Cara, de ce vrei sa vezi un film horror?, Sunt groaznice, pentru ca odata ce le vezi, imaginile alea iti vor ramane mereu in cap, mereu o sa te sperie, iti spun din experienta mea si a prietenilor.
Te rog, uitate` mai bine la alceva... o sa iti para rau mai tarziu, chiar daca nu ma crezi... profu meu [care e bestiaal] ne-a povestit cum nepotul sau s-a uitat la filme din astea, de cand era mic. acum are 18 ani si ii e frica sa doarma singur in pat
Eu ti-am dat un sfat, daca vrei il asculti. Numa bine! :*
Eu iti pot recomanda Piranha.Este destul de infricosator si putin amuzant. Sper ca te-am ajutat.
28 Days Later, Dawn of the Dead (2004),Hostel,Texas Masacre, sau 28 Weeks later. Daca indraznesti spune-mi ce parere ai. Funda?
Scufita rosie sa nu crezi scufita rosie cea pentru copii scufita rosie cea horror pentru adulti
Multumesc mult pentru ajutor, acum am la filme sa ma uit pentru. toata vara.
@Dia Nu sunt genu care sa raman cu sechele de la niste filme, mersi de sfat oricum
The Others (2001) / Ceilalţi
da nu e pre pre
Final Destination
DA cel mai tare E SUPPPER : Paranormal activity
87marianvasile întreabă: