| rocsy11 a întrebat:

Imi puteti spune ce se petrece in sezoanele 2, 3 si 4 din jurnalele vampirilor? Dau funda!:-)))

Răspuns Câştigător
| LisaUrs a răspuns:

Daca inca nu leai vazut, desi anul acesta apare sezonul 7, in sezonul 2 Caroline devine vampir deoarece este transformata de Katherine, apar vampirii originali si anume prima generatie de vampiri... unchiul lui Tyler apare in oras, cu venirea sa Tyler afla ca este un varcolac si dezlantuie blestemul lunii si al soarelui, adica la fiecare luna plina se transforma in varcolac.
In sezonul 3 se pune accentul tot pe familia originala. Tyler si Caroline se cupleaza, de asemenea si Elina cu Damon.
Iar in sezonul 4, Elena devine un vampir, deoarece s-a inecat intr-un accident de masina cu sangele lu Damon in corp, apare Connor, un vanator de vampir care este ucis de Elena. Jeremy devine un vanator de vampiri de asemenea, deci este nevoit sa stea departe de sora sa si prieteniii lui pentru un timp. Sezonul 4 se incheie cu absolvirea. Silas dublura lui Stefen de peste 2000 de ani il inchide pe acesta intr-un seif si il arunca in mijlocul unui lac unde nu il va gasi nimeni o perioada. Acesta se ineaca la nesfarsit toata vara in timp ce Damon si Elena isi fac de cap.
Sper ca te-am ajutat. Serialul este super fain si am vazut toate episoadele. sper sa le vezi si tu deoarece sunt o adevarata poveste!
Funda?

1 răspuns: