| Noctzia a întrebat:

Imi puteti spune despre ce este vorba in The Exorcist si daca e mult prea de groaza pentru o fata de 13 ani?

Răspuns Câştigător
| alexralu34 a răspuns:

In The Exorcist este vorba de o fata de 12 ani ce e posedata de demoni si numai un exorcist o poate salva,ea locuieste cu mama ei in Georgetown,Whasington si are simptome cidate, car ii pun in pericol viata. Ajutorul medical nu e de niciun folos,asa ce unica solutie e gasirea unui exorcist ca saalunge demonii.E un film inspaimantator(cel putin pentru mine si pentru altii). Daca cauti ceva cu adevarat de groaza, nu te sperii usor si esti curioasa sa-l vezi te poti uita, dar nu noaptea, daca nu ai cele 3 puncte de mai sus atunci pentru o fata de 13 ani nu e cel mai indicat film, dar depinde de parerea fiecaruia, asta e sfatul meu, chiar daca nu sant cea mai indicata persoana sa ti-l dea (am 12 ani si nu ma sperii usor si totusi m-am speriat la asta)dar pentru asta se numeste film de groaza, nu? Sa te sperie, dar mai bine nu te uita daca nu vrei sa ai cosmaruri, bye.

7 răspunsuri:
| Dash a răspuns:

Afla totul despre film aici: http://www.imdb.com/title/tt0070047/

p.s. nu cred ca e prea de groaza pentru 13 ani. Dar poate n-o sa-ti placa daca o sa vezi ca e mai "vechi"...

| Gaby119711 a răspuns:

Eu nu am vazut inca filmul insa l-a vazut un prieten de-l meu care are tot 13 ani si a zis ca e misto ma rog era baiat insa din ce mi-a povestit el nu pare chiar atat de groaza in orice caz stii cum se spune "incercare moarte' n-are ".

| TRONGUY222 a răspuns:

Nu...nu.nu
nu e pentru fete de 18 ani da pentru fete de 13 ani o sa ai niste sechele poate pe viata. daca te uiti la film
e considerat cel mai infricosator film. intr-adevar nu e asa de scary dar unele scene sunt chiar ahhhh imi vine sa dau la )))
ceva de gen

| TRONGUY222 a răspuns:

Si da ca tii la religia ta crestin-ortodox care alta ar fi in rom
nu te uita
uite http://www.imdb.com/title/tt0070047/parentalguide#certification
si tradu in google translate sa vezi ce le-a trecut prin minte realizatorilor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

I dau dreptate lui cosmin la varsta ta e nasol sa te uiti eu m-am uitat la 16-17 ani, si acum am in minte uratenia aia, NU TE UITA ( eu cel putin visez cateodata atat de urat incat...), eu nu inteleg de ce unor oameni le place sa fie speriati, ce fel de placere e asta? e normal sa te uiti la demoni fantome monstrii etc sau este normal sati vezi de viata ta si poate sa te mai duci si pe la biserica...hee hee

| glodbogdan a răspuns:

Si eu am 13 ani si nu m-am speriar deloc. Este vorba despre o fata care este posedata si un exorcist vrea sa alunge raul din ea. Misto filmul si sper sa iti placa.

| Matei_Robby_1981 a răspuns:

Nu e aşa scary. Îţi recomand să te uiţi este foarte tare. happy Eu m-am uitat la el când aveam 10 ani şi nu am avut nici o problemă!

Întrebări similare