In The Exorcist este vorba de o fata de 12 ani ce e posedata de demoni si numai un exorcist o poate salva,ea locuieste cu mama ei in Georgetown,Whasington si are simptome cidate, car ii pun in pericol viata. Ajutorul medical nu e de niciun folos,asa ce unica solutie e gasirea unui exorcist ca saalunge demonii.E un film inspaimantator(cel putin pentru mine si pentru altii). Daca cauti ceva cu adevarat de groaza, nu te sperii usor si esti curioasa sa-l vezi te poti uita, dar nu noaptea, daca nu ai cele 3 puncte de mai sus atunci pentru o fata de 13 ani nu e cel mai indicat film, dar depinde de parerea fiecaruia, asta e sfatul meu, chiar daca nu sant cea mai indicata persoana sa ti-l dea (am 12 ani si nu ma sperii usor si totusi m-am speriat la asta)dar pentru asta se numeste film de groaza, nu? Sa te sperie, dar mai bine nu te uita daca nu vrei sa ai cosmaruri, bye.
Afla totul despre film aici: http://www.imdb.com/title/tt0070047/
p.s. nu cred ca e prea de groaza pentru 13 ani. Dar poate n-o sa-ti placa daca o sa vezi ca e mai "vechi"...
Eu nu am vazut inca filmul insa l-a vazut un prieten de-l meu care are tot 13 ani si a zis ca e misto ma rog era baiat insa din ce mi-a povestit el nu pare chiar atat de groaza in orice caz stii cum se spune "incercare moarte' n-are ".
Nu...nu.nu
nu e pentru fete de 18 ani da pentru fete de 13 ani o sa ai niste sechele poate pe viata. daca te uiti la film
e considerat cel mai infricosator film. intr-adevar nu e asa de scary dar unele scene sunt chiar ahhhh imi vine sa dau la )))
ceva de gen
Si da ca tii la religia ta crestin-ortodox care alta ar fi in rom
nu te uita
uite http://www.imdb.com/title/tt0070047/parentalguide#certification
si tradu in google translate sa vezi ce le-a trecut prin minte realizatorilor
I dau dreptate lui cosmin la varsta ta e nasol sa te uiti eu m-am uitat la 16-17 ani, si acum am in minte uratenia aia, NU TE UITA ( eu cel putin visez cateodata atat de urat incat...), eu nu inteleg de ce unor oameni le place sa fie speriati, ce fel de placere e asta? e normal sa te uiti la demoni fantome monstrii etc sau este normal sati vezi de viata ta si poate sa te mai duci si pe la biserica...
Si eu am 13 ani si nu m-am speriar deloc. Este vorba despre o fata care este posedata si un exorcist vrea sa alunge raul din ea. Misto filmul si sper sa iti placa.
Nu e aşa scary. Îţi recomand să te uiţi este foarte tare. Eu m-am uitat la el când aveam 10 ani şi nu am avut nici o problemă!
AnKu03 întreabă:
PopStefania întreabă: