Nu e chiar intocmai ce doresti, dar iata cateva anime-uri romance pe care ti le recomand:
ano natsu de matteru
ao haru ride
bokura ga ita
ef: a tale of memories / melodies
golden time
just because
karekano
kimi ga nozomu eien
koi to senkyo to chocolate
kokoro connect
kuzu no honkai
nagi no asukara
nana
Orange
peach girl
sakurasou no pet na kanojo
SukaSuka
skip beat
suzuka
toraadora
true tears
white album 2
Kimi ga nozomu eien, cred ca ar fi cel mai aproape de cerintele tale. Acorda-i o sansa si urmareste-l pana la sfarsit
Anime-uri dupa descrierea ta nu stiu, dar iti pot da cateva triste:
Angel Beats
Clannad
A Silent Voice(filmul asta anime iti ofera o lectie de viata.Este de departe cel mai emotionant si trist anime pe care l-am vizionat.Este despre o fata surda care se tranfera la o scoala si ajunge sa fie hartuita de un baiat numit Shouya si batjocorita de colegi pentru problema ei.Shouya era batausul scolii si a facut-o pe fata respectiva sa-si doreasca moartea. Dupa cateva luni se afla ce i-a facut si toti incep sa-si bata joc de el,asa cum a facut si el cu Nishimiya.Ea se transfera si atunci el va realiza cat va gresi. Ajunge la liceu si se imprastie zvonul ca e bataus si toti ajung sa se fereasca de el. Dupa cativa ani se reantalnesc.
El este schimbat in totalitate,opusul a ceea ce a fost. Timid, introvertit, tacut.
El vrea sa se sinicida deoarece este hartuit la liceu si exclus, de aceea o cauta pe Nishimiya sa-i ceara iertare inainte da se sinucida.
Dupa incep sa se vada mai des si se indragostesc unul de altul.E foarte trist).
Your Lie in April(asta mi se pare cel mai trist dupa cel anterior)
Your Name(mie mi s-a parut cam plictisitor, desi este cel mai popular anime din Japonia in momentul de fata.Vezi daca-ti place)
Andrey124 întreabă: