Gravity, care e cel mai bun film SF din 2013. Alte filme SF care mi-au plăcut la fel de mult sunt Source Code, Donnie Darko (ambele cu Jake Gyllenhaal), Moon şi Armageddon.
Eu iti recomand filmele: "Ingeri si demoni" si "Codul lui Davinci" (au acelasi autor). Mie mi-au placut enorm, si cred ca o sa iti placa si tie mai ales daca esti pasionat de mistica si coduri.
Toate sunt cu personaje reale, care au puteri supranaturale, magice
Percy Jackson (sunt doua filme, ambele super)
The mortal instruments - City of bones
Banuiesc ca nu are rost sa pomenesc de filme gen The amazing Spiderman, The dark knight rises, Man of steel, The Avengers
Avatar,Percy Jackson (1 si 2), The Hobbit, Stapanul Inelelor, Piratii din Caraibe.
Mai poti sa te uiti la Secret Circle. Asta e serial cu niste copii care au puteri supranaturale. Dar problema este ca nu exista decat sezonul 1. A fost suspendat.
Pacific Rim
John Carter
Looper
District 9
Elysium
Repo Men
Children Of Men
Push
Let Me In
Abraham Lincoln: Vampire Hunter
Dark Shadows
Underworld (2003)
Filmul continua saga razboiului dintre Death Dealers (vampiri) si Lycans-ii (varcolaci).
From Dusk Till Dawn (1996)
Dupa ce jefuiesc o banca in Texas, Seth si Richard iau ostatici un preot si familia lui si fug in Mexic.
Incearca:Hary Potter; Interviu cu un vapir (vechi, dar bun); Percy Jackson; Instrumente mortale :Orasul oaselor; si, eventual, clasica trilogie Twilight.
antonel23 întreabă:
PopStefania întreabă: