| ღჩօოჩօղყƙღ a întrebat:

In legatura cu serialul Naruto, Minato sau Al Patrulea Hokage traieste sau este mort? Si mama lui Naruto ea traieste?

Răspuns Câştigător
| ღSคภ๔яค a răspuns:

Salut.Nu ei au murit can Kubyy a atacat satu Frunza acu 16 anihappy.Dar kabuto o sa foloseasca o tehnica si o sa-i invie..Citeste maga sau uite-te la episoadele Naruto Shippuden pe naruto carcotasul..eu le urmaresc din decembrielaughing..in fiecare joi apar episoade noi

| ღჩօოჩօղყƙღ explică (pentru ღSคภ๔яค):

Si in care episod din Naruto Shippuden va fi asta?

| Azazello132 a răspuns (pentru ღSคภ๔яค):

Raspuns gresit big grin Kabuto nu poate sa il invie pe Minato sau Al 4-lea Hokage deoarece spiritul lui a fost luat de Demonul Mortii cand l-a folosit sa ii puna jumate de chakra din Kyuubi in Naruto tongue si Kabuto nu poate reinvia pe cineva care i-a fost luat sufletul

Buna! Aici spui ca Kabuto o sa ii invie pe Minato si Kushina.Dar cum si cand? Eu m-am uitat la toate episoadele din Naruto Shippuden si nu am vazut.Tu de unde stii?

15 răspunsuri:
| ღSคภ๔яค a răspuns:

Pai inca nu stiuxD..sunt deja 200 si ceva de episoade si mai trebuie sa apara.Manga e inainte cu 200 si ceva de episoade dar inca n-o ajuns la partea cand kabut invie pe maicasa si miantoxD.In serialele naruto shipuden sunt cateva aprti in care naruto s eintalneste cu taicaso intr=un vis si cu maicasa la fel.Si in filmul 4 Naruto Shimippuden-Turnul pierdut se intoarce in timp si se intalneste cu taicaso

Dar daca nu stii de unde stii ca kabuto i-a inviat?

| ღSคภ๔яค a răspuns:

Pai mi-a spus un verisor mai mare care el s euita de mult..nush de unde o aflat el.Dar oricum kabuto foloseste tehnicilea alea si deja o inviat cativa.Pe astea care au murit..Pe Haku, Zabuza, Asuma, Fratele Lui Sai.Cei 5 din pain, fostii jinkuriki, pe iubitul lui Tsunade, cei 5 spadasini, Nu-i stiu pe totixD.Si asa am auzit ca o sa-i invie si pe ei.

| ღSคภ๔яค a răspuns:

Deci cel mai bine e sa vezi episoadele Naruto Shimippuden..sau sa citesti manga.Din episoade inteelgi mai bine.dar o sa-ti ia o gramada de timp sa te uiti.

Dar nu stii pe ce site se uita varul tau?

| ღSคภ๔яค a răspuns:

Pai nu stiu de unde stie.Dar de uitat se uite la ele de pe asta http://anime.kage.ro/manga/naruto-manga/ (manga) si la narutocarcotasul (sa vezi episoadele)

| ღSคภ๔яค a răspuns:

Mersi:*^^

| maryand12 a răspuns:

Nu ei sunt morti
insa Minato si mama lui Naruto si-au sigilat ''un strop de viata'' in naruto prin care sa il invete diferite lucruri happy funda?

| Analleea a răspuns:

Te poti uita la anime dar daca vrei sa te uiti mai in fata manga e mai avansata, desi eu prefer anime-ul. happy

| NarutoRomania3 a răspuns:

Http://www.facebook.com/NarutoRomania3

Pagina dedicata fanilor Naruto!
1 Like va rog:d

| ღჩօოჩօղყƙღ explică (pentru NarutoRomania3):

Da e super pagina!
Mersi ca ai postat-o