Salut.Nu ei au murit can Kubyy a atacat satu Frunza acu 16 ani.Dar kabuto o sa foloseasca o tehnica si o sa-i invie..Citeste maga sau uite-te la episoadele Naruto Shippuden pe naruto carcotasul..eu le urmaresc din decembrie..in fiecare joi apar episoade noi
Si in care episod din Naruto Shippuden va fi asta?
Raspuns gresit Kabuto nu poate sa il invie pe Minato sau Al 4-lea Hokage deoarece spiritul lui a fost luat de Demonul Mortii cand l-a folosit sa ii puna jumate de chakra din Kyuubi in Naruto si Kabuto nu poate reinvia pe cineva care i-a fost luat sufletul
Buna! Aici spui ca Kabuto o sa ii invie pe Minato si Kushina.Dar cum si cand? Eu m-am uitat la toate episoadele din Naruto Shippuden si nu am vazut.Tu de unde stii?
Pai inca nu stiuxD..sunt deja 200 si ceva de episoade si mai trebuie sa apara.Manga e inainte cu 200 si ceva de episoade dar inca n-o ajuns la partea cand kabut invie pe maicasa si miantoxD.In serialele naruto shipuden sunt cateva aprti in care naruto s eintalneste cu taicaso intr=un vis si cu maicasa la fel.Si in filmul 4 Naruto Shimippuden-Turnul pierdut se intoarce in timp si se intalneste cu taicaso
Dar daca nu stii de unde stii ca kabuto i-a inviat?
Pai mi-a spus un verisor mai mare care el s euita de mult..nush de unde o aflat el.Dar oricum kabuto foloseste tehnicilea alea si deja o inviat cativa.Pe astea care au murit..Pe Haku, Zabuza, Asuma, Fratele Lui Sai.Cei 5 din pain, fostii jinkuriki, pe iubitul lui Tsunade, cei 5 spadasini, Nu-i stiu pe totixD.Si asa am auzit ca o sa-i invie si pe ei.
Deci cel mai bine e sa vezi episoadele Naruto Shimippuden..sau sa citesti manga.Din episoade inteelgi mai bine.dar o sa-ti ia o gramada de timp sa te uiti.
Dar nu stii pe ce site se uita varul tau?
Pai nu stiu de unde stie.Dar de uitat se uite la ele de pe asta http://anime.kage.ro/manga/naruto-manga/ (manga) si la narutocarcotasul (sa vezi episoadele)
Mersi vei primi funda si vot!
Nu ei sunt morti
insa Minato si mama lui Naruto si-au sigilat ''un strop de viata'' in naruto prin care sa il invete diferite lucruri funda?
Te poti uita la anime dar daca vrei sa te uiti mai in fata manga e mai avansata, desi eu prefer anime-ul.
Http://www.facebook.com/NarutoRomania3
Pagina dedicata fanilor Naruto!
1 Like va rog:d
Da e super pagina!
Mersi ca ai postat-o
PopStefania întreabă: