| DeliaDelii a întrebat:

In legatura cu serialul "The Vampire Diaries" stie cineva cu cine ramane Elena la sfarsitul sezonului 5?

2 răspunsuri:
| Miruu64 a răspuns:

In episodul 22 din sezonul 5 Damon moare. Banuiesc ca in sezonul 6 va fi cu Stefan.

| perciu52 a răspuns:

Am ajuns aproape de sfarsit deci nu sunt sigura daca e asa si mai depaarte da Elena nu ami e... Katarine stapaneste corpul ei acum in urma unei vraji puternice. Fiindca Katarine era pe moarte... Dar inainte de asta ea era cu Damon... Iar Katarine specifica foarte clar ca Stefan este si a fost marea ei iubire... Si s-au intamplat multe chestii romantice intre cei doi iar acum s-a dat drept Elena si si s-a despartit de Damon... Deci eu cred ca va fi pana la urma cu Stefan... (Katarine in corpul Elenei ) a luat informatii de la Matt despre Elene si doar fata ei (Nadia) stie ca ea nu e moarta si nu crad va mai spune cuiva si va fi ca si Elene cu Stefan,,, fiindca ei nu-i mai place de Damon! :* :* :* daca mai ai nevoie,, iti povestesc mai departe cad incepe urmatorul episod... :* laughing) PS : in Romania nu se difuseaza sezonul cinci... La tv,, eu urmaresc din alta tara!,,,, laughing :*