Masaki Kishimoto la ultimul sau interviu nu a spus exact cand se va termina Naruto Shippuden dar a spus ca a terminat de desenat! si e sigur ca nu va mai incepe din nou sad (sau doar pentru un moment) deci daca a terminat deja de desenat...Cred ca Al 4-lea Razboi Shinobi va fi ultima aventura a lui Naruto.
Dar Kishimoto a spus ca anul acesta o sa il faca pe Kakashi fara masca;
La ce succes a avut Naruto si Naruto Shippuden si filmele(amintiti-va ca luna care vine apare filmul Naruto Shippuden Blood Prison),cu siguranta naruto va lua o pauza si va reincepe din nou, e prea tare serialul ca sa se termine definitiv.
Naruto cu Sakura spui? niciodata, dar nu se stie ce planuri are Kishimoto
IN plus da va ajunge hokage...
Nope, nu se știe. Kishimoto aruncă zarurile, dar a menționat că Naruto dacă va fi Hokage va fi la sfârșit, și probabil după sfârșit vom avea parte de Minato Gaiden. Seria anime va dura PESTE 1 an jumate ca să ajungă la sfârșit, socoting faptul că Arc-ul celui de-al 4lea război shinobi nu s-a terminat, ci este fix la mijloc(manga de azi, tinere)
Eu personal nu vreau să se termine, dar aș vrea să văd Minato Gaiden-ul ce ni l-a promis, vag, Kishimoto.
Din cate stiu eu, Naruto va ajunge cam pe la sfarsitul episoadelor al sapte-lea hokage sper ca ti-am fost de folos
Am vazut ep 206 din naruto Shippuuden sakura ia marturisit lui naruto ca il place
Http://www.facebook.com/NarutoRomania3 Un "Like" pentru a fii "Recunoscut" acest anime minunat :o3 Ajutati`ne sa strangem cati mai multi iubitori de acest anime!
Misto profil...am dat Like...
Multumesc! Apreciez!
Oricand.
Da,Sakura si Naruto vor fi impreuna insa pana devine Hokage mai e mult si in plus multi fani Naruto na-r vrea asta.