Buna am mai vazut o intrebare de genul asta pe TPU si am vazut un raspuns: Vlad se culca cu Doris, fata cu care repetentul Raphael vrea sa fie, dar de ce nu stiu probabil era beat. Sper ca ti-am fost de ajutor!
Nimeni nu stie. Nici pe voyo nu arata . O sa vedem cu toti saptamana vitoare.
Funda?
Nimeni nu stie! Cred ca Vlad era beat de si-o tragea cu aia! Oricum Anca nu o sa mai fie cu el! Prost e Vlad asta
Este un invitat nou. Si. E surpriza pentru saptamana viitoare.
Va fi tare episodul. Sa nu-l pierzi. Funda?
K fata aia Doris la care se tot dadea Rafael, dar oricum nu apuca sa faca mai nimic ca ii prinde Anca
Cu nadia, nai auzit cand a zis ca inainte sa plece la botosani inca il placea ep Vlad
Eu am auzit ca Vlad o va insela pe Anca cu Doris...pt ca este drogat de Bogdan ...ca sa se razbune pe Anca.
mai mult nu stiu
Cu doris, aia cere era preferata lui Rafael! Si nu a facut-o el din propie inițiativa, ci pentru ca Bogdan l-a drogat pe Vlad ca sa se razbune pe Anca.
Nu ai văzut ce fata avea Bogdan si oare de unde știa unde e Vlad?!
Am vazut in secvente ca se saruta cu una la " adevar sau provocare " si dupa aia se duce cu ea in pat . Si ii vede Anca
Pf. stiu ca nu ti-am fost de mare ajutor. da` nimeni nu site ce se v-a intampla
Cu fata aceea Doris cu care vorbea Rafael inainte de a fi impuscat Vlad(acum 2 eisoade)
Dar nu se cupleaza, doar o sa fie beat si o s-o faca cu aia
Eu stiu raspunsul 100% ..bogdan ca sa se razbune pe anca il drogeaza pe Vlad. Vlad se duce in camera sa se odihneasca si adoarme, atunci vine doris si se pune pe el, dar el nu simte. dar bogdan nu da voie la nimeni sa intre in camera unde era doris decit anca si cind a intrat anca Vlad s-a trezit si s-a primit ca s-a culcat cu doris. Funda?
Sigur este drogat de Bogdan.
Dar nu Doris este cu el si alta.
Se vede in secventa cand si srurta la adevar si provocare.
Nu cu Nadia, ca a spus ca nu ii mai place de el si cea mai buna prietena a lui Anca este Nadia.Si nici nu seamana cu Nadia.
Mersi Mihaela2015...Chiar credeam ca o inseala pe Anca acum am aflat ca Bogdan e de vina... Te rog imi zici de unde sti! Imi pare bine ca Vlad nu face ce face cu propria intentie si sper ca Anca sa nu se desparta de el. Le sta foarte bine impreuna!
Stie cineva daca anca va afla ca Vlad a fost drogat de bogdan si ca Vlad nu are nici o vina?
Zii t rog de unde stii.imi pare rau ca am dat funda altcuiva. un link de unde stii te rog
Bogdan ii baga somnifere la Vlad in suc si atunci Vlad se duce in camera se se culce si bogdan nu lasat pe nimeni sa intre in camera numa pe anca.
Nu se cupleaza. Cred ca Bogdan ca sa se razbune pe Anca l-a drogat pe Vlad si Vlad s-a dus sus sa doarma si a venit Doris-fata care e in pat, si Vlad nu a simtit si cand vine Anca se trezeste si nu stie ce s-a intamplat. Cred, funda?
Repetentul de Raphael ii da somnifere lui Vlad. Si Doris vine la el. Voi nu ati vazut in secvente ca,,, cand Anca a intrat Vlad de abia a deschis ochii si a observat-o pe Doris peste el?
Nu se cupleaza.boon Vlad se culca cu una doris, aceasta finnd fatuca la care se radea rafael tig. in episodul in care Vlad a fost impuscat. am auzit pe multi zicand ca bogdan ia pus ceva lui Vlad in mancare si ca el a adormit si doris pus peste el. asta nu se stie sigur---- daca te-ai uitat la promo sa opresi la 0:51 sa vezi ca si Vlad o tine pe doris. acum ramane de vazut daca zvonurile auzite de mine si altii au fost adevarate. sper sa-ti fi fost de mare ajutor
Nu este adv... Vlad nu este beat...bogdan ii pune ceva in bautura sa se razbune pentru ca ia luat-o pe anca.nu ati vzt ce confuz e Vlad cand intra anca in camera?
Este doris daca nu crezi untate la promo si dupa-ia in alta pagina scrie pe you tube "raphael & Monica, bubu & cora ep 9
Vlad a fost drogat.I s`au pus droguri in bautura..
Prima oara a vrut sa se culce cu anca si ea l-a refuzat iar apoi la gasit cu doris.
Vlad s-a culcat cu Doris.Motivul este ca Bogdan i-a pus drog in bautura
Nu e adevarat... Vlad nu este beat.o sa se culce cu doris fiindca o sa ii puna bogdan droguri in paharul cu sampanie.
valentinamarinamary întreabă: