| andreeaaa1 a întrebat:

La filmul narcisa salbatica cine este de fapt Bianca dragusanu.Eu credeam ca este carolina, dar nu stiu.

6 răspunsuri:
| GaZaTaCeTeIuBeStE a răspuns:

Buna! Si eu ma uit la filmul,, Narcisa salbatica'' si dupa cum vorbea Bianca Dragusanu cred de fapt nu cred is sigura ca a fost fosta iubita a lui Tudor. Si Tudor dupa cum se comporta cu Bianca cred ca si-a pierdut cunostinta. Desci Bianca e fosta sa iubita.

Fundita?:*

Asta e rapunsul corect si si primul!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iulia o psihopata. il confunda pe Tudor cu un fost iubit de al ei. de aia il si tine ascuns.
Tudor nu a cunoscut-o pe fata asta trecut niciodata. Iulia are probleme psihice.

| heyromania a răspuns:

De fapt daca ai citi la sfrsitul filmului cine sunt actori ai stii ca bianca dragusanu se numeste iulia si este ceea cu care s-a sarutat tudor in birou parca in episodul 14(nu stiu exact)

| cristy555 a răspuns:

Bianca dragusanu este femeia care i-a salvat oarecum viata lui tudor.chiar daca stie ca tudor nu este iubitul ei ea il pastreaza doarece s-a atasat.ea este de fapt o dementa care l-a omorat pe iubitul ei

| EcKood a răspuns:

Bianca Dragusanu joaca rol cu numele de "Iulia" ea are probleme mentale si crede ca Tudor e fostul ei prieten cam asa se explica