Tu te-ai uitat la un videoclip pe Youtube, deci nu e ilegal.Era ilegal daca puneai tu acel videoclip pe youtube.Stai fara griji!
Cum adică sa fie ilegal sa pui un video românesc din alta țara pe YouTube? Întreb căci și eu sunt in Germania și folosesc o aplicație sa îmi Vizionez filmele mele indiene? in fiecare seara și acelea sun pe posturi românești asta e ilegal? Siii... dacă postez un videoclip cu o melodie românească pe YouTube din Germania e ilegal?
Depinde si cat de stricti sunt cei de la care iei videoclipurile/melodiile. Unii s-ar putea sa nu iti faca nimic, altii sa iti scoata videoclipul de pe Youtube sau altii chiar sa te dea in judecata.Din ce zici tu, nu cred ca o sa iti faca mai mult ca sigur nimic la serialele indiene, in timp ce cu melodia s-ar putea.
Multumesc mult. Deja ma gandeam la vreo amenda de 800 de euro?
A viziona online nu primești amenzi, doar daca le descarci. Noi de când locuim in Germania de 3 ani jumătate, nu am luat nici o amendă uitându-nd online.
Că anumite videoclipuri sunt blocate de pe YouTube, asta e altceva dar nu are nici o treabă cu ilegalitatea ori amenzile. In unele tari au blocate depinde de ceea ce nu doresc sa fie vizionate sau cine știe ce alta ramură.