| RedLove a întrebat:

La Twilight, filmul este la fel ca cartea sau nu? Funda (daca nu este lasati-mi va rog saitul de unde as putea sa citesc cartile)

Răspuns Câştigător
| TAzOVsKY a răspuns:

Niciodata filmul nu se poate compara cu cartea! Cartea este cea ma buna, perfecta! In film mai sunt si schimbari. Daca reusesti sa-ti iei cartea de la o librarie ceva, sau toate cele trei parti intr-un singur vol, um, ar fi perfect. Il are si o vara de-a mea si intentionez sa il cer si sa-l citesc si eu!

5 răspunsuri:
| FoarteLetargic a răspuns:

Da, este la fel.
Funda?happy

| Zippy a răspuns:

Sunt aproape la fel.In film sunt scoase unele detalii din carte, dar sunt bagate altele pentru a prinde mai bine la public, dar 95% sunt la fel.

| ramonikame a răspuns:

Cauta pe google si sigur o sa gasesti cartile. eu n-am putut sa descarc eclipsa, insa le-am descarcat pe celalalte. daca vrei zori de zi lasa-mi id-ul si iti trim carte.

| Black_Cherry a răspuns:

Da, sunt oarecum la fel numai ca in carte sunt mult mai multe detalii.Iti recomand sa citesti si cartile. Ai sa vezi ca sunt mult mai bune decat filmul.

| Karizma a răspuns:

Hey,am citit cartea si am vazut si filmul si sunt exact la fel nu trebuie sa cheltuiesti banii degeaba.happy