| ღღkคrinค19ღღ a întrebat:

ma puteti ajuta spunadu-mi daca din telenovela Nini, Selina sa casatorste cu Thomas, pentru ca am pierdut 3 episoade si nu stiu, si cum reactioneaza Sisi cand afla ca Selina este mama ei.

Răspuns Câştigător
| Kitty a răspuns:

Selina se casatoreste cu Thomas, iar Sisi este trista din cauza asta. Ea ar fi vrut ca tatal ei sa se casatoreasca cu Nini.

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Paiii mama lu sisi fernanda nu a semnat actele de divort deci selina nu se poate casatori cu tomas

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu se casatoresc selina tomas100% nu da tomas cu nini 100% da

| adysnake a răspuns:

Http://www.desene-animate-online.net - Episoadele dublate in romana pentru cine a pierdut vreun episod !

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu sa logodit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu in timpul logodnei tomas zice ca nu ma pot ligodi cu tine
o iubeste pe nini
selina pleaca din ambasada

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Selina nu s-a casatorit cu Thomas pentru ca s-a uitat in ochi lui Sisi si alui Ceama asta ia dictat inima. dar Sisi nu stie ca Selina este mama ei dar tu stieai ca Selina e mama lui Sisi pentru ca Selina a avut un copil care era Sisi si a dato la Thomas asistenta pentru ca Selina nu a vrut un copil dar Thomas nu stie ca Sisi e copila lui Selina

| ralu_5670 a răspuns:

O so urasca ambasadorul nu e indragostit de selina ci de nini si ia simte la fel nici eu nu stiu cum se termina voi afla in noile episoade si-ti voispunme