| ღღkคrinค19ღღ a întrebat:

TPU, ma puteti ajuta spunandu-mi daca Selina din telenovel Nini se casatoreste cu Thomas pentru ca am pierdut 3 episoade, si cum reactioneaza Sisi cand afla ca Selina este mama ei.

Răspuns Câştigător
| ChishyyAlle a răspuns:

Nu se casatoresc cu siguranta.Am vazut si nu se casatoresc.Era un episod in care judecatorul vrea sa il ia pe Martin de langa Tomas, pentru ca Axel la pacalit pe Huan si la bagat intr-o belea.La acuzat de furt. Politistii iau dat de veste tatalui sau si au spus sa-l duca la o scoala de corectie, luandu-l de langa Tomas. Judecatorul se certa cu ambasadorul din cauza ca il credea ca nu este un tata bun. Ei s-au dus in hol.Nini se baga in discutie si urla in gura mare catre judecator."Nu sti ce aveti in cap! Tomas este un tata minunat nu ca al meu care ma abandonat la bunicul si el ma ingrijit de cand era un bebelus! Mi-as fi dorit si eu sa am un tata ca el!"Atunci judecatorul puse o solutie:doar daca se insoara cu o fata care sa-l ajute la cresterea copiilor ii va lasa copiii.Selina auzind astea propuse ca se va casatorii cu Tomas.Tomas era foarte mirat si Nini de asemenea.Sisi cand auzise acestea se necaji cum tatal ei se va casatori cu o scorpie ca ea.In biroul ambasadorului era zarva mare.Tomas discuta cu Sebastian despre nunta si Selina.Atunci Sebastian se uitase mai binte intre actele ambasadorului chiar cand Selina intrase in birou.Atunci Sebastian observase ca in actul de casatorie, Tomas nu a divortat ci doar sa despartit.Selina urla in sinea ei.Nu mai avea ocazia sa sa marite cu Tomas.Deci Tomas nu s-a casatorit cu Selina si Sisi nu a reactionat prea bine cand a aflat ca se vor marita. Funda?

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar sa nu se marit doar nini cu tomas am vazut in spaniola pe youtube daca vrei scrie sa nini y tomas pe youtube si gasesti

| dutzy_2100 a răspuns:

Pai nu stiu daca au fost episoadele acelea difuzate inca... dar in fine. Pai da se casatoresc si nini plange cand tomas spune '' da'' si nu stiu exact cum reactioneaza Sisi...