| drive a întrebat:

Buna TPU Ma uit la emisiunea ai tv Sunt celebru Scoate ma de aici. Lume vorbeste ca nu sunt in africa ca sunt la Bucuresti pe nu stiu ce platou. si ca se poate sa fie in Africa da la cati'va Km este un hotel si ei stau acolo. Deci ce sa cred?

11 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Daca te vei lua dupa spusele lui Cabral si Bobonete, filmarile se fac in Africa --- vezi ce spun, in link:http://stirileprotv.ro/......-2015.html

| վፀiፀፀ a răspuns:

Sunt tot felul de pareri eu una cred ca sunt in Africa adica, de ce nu ar fi exact asa cum vedem la televizor? Daca stai sa te uiti cu atentie la ei ai observa cat de mult au slabit si ce palizi sunt. Mai ales Ruby e plina de bube pe fata.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Parerile sunt impartite, am mai citit pe forum si majoritatea a dat de inteles ca Africa se "afla" in Buftea.
Nu ma intereseaza ca nu ma uit...
O emisiune care a captat toata saptamana fara sa mai vedem un film bun.
Dar daca iti place emisiunea, urmareste-o si cred ca asta conteaza.
O zi bunahappy

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu sunt in Bucuresti, cel mai probabil sunt in Africa, dar ma indoiesc ca ceea ce vedem noi la TV este pe bune. Sigur li se ofera alte conditii in realitate

| Fatamuntilor a răspuns:

Sunt pararei si parari
Pe wilipedia am citit ca Africa de Sud nu are jungla deci...
http://ro.wikipedia.org/wiki/Africa_de_Sud
Oricum dorm foarte bine la acea emisine!

| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

De fapt, multi spun ca este filmat in Buftea.
Dar, ei sunt de fapt intr-o rezervație naturala din Africa de Sud, mai aproape de hotelurile de 5 stele decat de jungla adevărata.

| dassy a răspuns:

Ei chiar sunt in Africa de Sud! Pentru ca si Domnul Florin Bursuc de la Vreme, ne spune vremea din Africa de Sud! Deci, ei chiar sunt in Africa.

| alexandradobre28 a răspuns:

Nu știu, în acest caz, părerile par a fi împărțite.Dar, dacă îți place emisiunea, nu mai contează unde se filmează

| Costi151 a răspuns:

Eu personal cred ca sunt intr-o rezervatie in Romania si langa au un hotel dar nici de cum nu cred ca filmeaza in Africa

| Loveme13 a răspuns:

Sunt in Africa... lumea isi da cu parerea fara sa stie de fapt adevarul. daca concurentiii nu erau in Africa si erau in Romania puteau posta pe facebook nu lasau pe altii si puteau pleca imediat de acolo, nu stateau sa moara de foame..plus de asta a mai zis si Pacha man dupa ce a venit de acolo, a dat un interviu. Deci este adevarat, chiar sunt in jungla

| ionel1976 a răspuns:

Posibil