In descrierea ta sunt elemente din doua filme inspirate de personajul Carlos Sacalul
The Assignment (1997) - un ofiter american care arata aidoma teroristului este recrutat si instruit pentru a se da drept Carlos
The Jackal (1997) - operatiunea de prindere a teroristului e condusa de Sidney Poitier.
Multumesc din suflet acum mi-a venit in minte numele filmului iti multumesc mult. n-am funda n-am nimic dar daca ar fi posibil ti-as da 1 milion.:* pentru ajutor... esti un domn...
AM vazionat ambele filme cele spuse de colegi mei de mai sus.Dar din pacate nici unul nu este cel pe care il cauti tu! Macar un actor daca ti-ai aminti..nume!
Problema este ca nu exista filmul descris de el. El isi aminteste de ofiterul din marina americana care impersoneaza teroristul si de atentatul de la restaurant din The Assignment (1997), de un actor de culoare care conduce ancheta din The Jackal (1997) si de camionul de inghetata care, la inceputul filmului, explodeaza in curtea scolii in Act of Valor (2012).
Sunt sigur ca unul din filmele enumerate este cel cautat de el, doar ca memoria ne mai joaca feste cateodata.
In primul rand vreau sa va multumesc mult pentru ajutorul vostru... in sfarsit am gasit filmul. el se cheama the assignment 1997, daca nu mati fi ajutat nu las mai fi gasit cred... va multumesc din suflet inca odata tuturor celor care m-au ajutat!