Da,merită!
Serialul este plin de mister, la început îmi băgam episod după episod să văd ce se întâmplă, dar de când cu sărbătorile acestea de iarnă m-am cam lăsat, o să încep din nou să urmăresc mai ales că acum am terminat cu "Gossip Girl".
Vizionare plăcută, nu o să regreți.
Da. Mie imi place
"Pretty Little Liars" este ecranizarea cartilor scriitoarei Sara Shepard. Serialul urmareste aventurile a patru fete — Spencer, Hanna, Aria si Emily — a caror gasca se sparge dupa disparitia "sefei" lor, Alison. Un an mai tarziu, ele incep sa primeasca mesaje text de la cineva care foloseste semnatura "A", care ameninta sa le dea in vileag secretele, chiar si pe cele ascunse cu bagare de seama, pe care credeau ca le cunoaste doar Allison.
Esti fata, esti minora, probabil sub 16 ani, deci da, il poti vedea linistita, fara tentatii masochiste, pentru ca se croieste pe tine.
Merita! Imi place foarte mult. E plin de mister, are si romantism, drama, comedie. Intr-un cuvant, este GENIAL.
Sunt 4 fete : Aria, Hanna, Spencer si Emily. Cea mai buna prietena a lor Allison a murit. De cand a murit ea, cineva pe nume "A" le hartuieste cu lucruri pe care numai Allison le stia. Si acest "A" stie totul despre ele, adica stie ce fac zii de zii.
Cand il povestesti persoanelor care nu l-au vazut nu prea pare interesant, dar crede-ma, este GENIAL.
(p.s.: si The Vampire Diaries merita vazut :3.
Sper ca am fost de ajutor :*.
Nu chiar. inceputul e chiar interesant dar continua cu banalitati. Acum depinde si ce varsta ai tu. Pentru 13-16 ani ar putea fi chiar interesant. Tema: 6 prietene fac un fel de petrecere in pijama intr-un fel de mansarda. in acea noapte, una din ele dispare iar mai tarziu se afla c-a murit. Tipa care a murit stia secretele cele mai intime ale fiecarei prietene. Peste un an, prietenele ramase in viata incep sa primeasca sms-uri "santajiste" de la tipa moarta.
Da merita e plin de mister da vezi ca ai ceva episoade de recuperat daca abia acum te-ai apucat
sper sa-ti placa