| Zappalicy a întrebat:

TPU! Pt fanii NARUTO.Am si eu cateva intrebari:D.Deci.am gasit pozele astea pe net.
1. http://i3.ytimg.com/vi/UU6gnrRC2EQ/0.jpg
2. http://lh4.ggpht.com/......o+colo.jpg
3. http://narutowallpapers.co.uk/......66922.jpeg
Si as vrea sa stiu daca sunt doar niste poze sau chiar se intampla in vreun episod? Daca se intampla, in ce episoade(pentru fiecare poza)?
Si...Am auzi ca in Naruto Shippude Naruto se va lupta cu Sasuke si va castiga(Naruto), aducandu'l pe Sasuke inapoi in Konoha. E adevarat? Si bineinteles, daca este adev, ce nr are episodul? FUNDA:D

Răspuns Câştigător
| floriyn10 a răspuns:

Nu se intampla in nici un episod, sunt doar wallpapere asa ca poti sta linistithappy. Cat despre lupta dintre Naruto si Sasuke cred ca va fi printre ultimele episoade; si nu cred ca Naruto il va aduce pe Sasuke inapoi in Konoha deoarece cred ca dupa cel va ucide pe Madara el va fi noul lider AKATSUKI.

11 răspunsuri:
| LittleMissCupcake a răspuns:

Nu este real ABSOLUT NIMIC.Si nu se stie cum se va termina, pentru moment Sasuke e FOARTE RAU, omoara tot ce ii iese in cale.Acum pana la final mai e mult si nu putem stii ce se va intampla.

| LittleMissCupcake a răspuns:

In nici un caz nu sunt reale.

| Kioko9 a răspuns:

Pozele nu's reale. da e adevarat ca naruto il aduce pe sasuke in konoha inapoi dar la noi in Romania nu au aparut toate episoadele, doar in japonia

| SonyC a răspuns:

Daca nu ma insel si din ceea ce scrie pe narutopedia.naruto va ramane cu sakura si nicidecum sasuke.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ie adevarat sakura ai declara lu naruto ca al iubeste ca nu mai vrea sa al aduka pe sasuke an konoha iar naruto i-a zis sakura sa antamplat ceva si a zis sakura nu dar pur si simplu nu mai am sentimente pentru sasuke naruto ia raspuns sakura nu support oameni care se mint singuri anfine aplecat sakura si cu chiba sai si lee an preuna sa al caute pe sasuke si naruto zicea ceva nu e an regula cu sakura an finne sa nu ati povestesc tot casa vezi an fata ochilor tai nici eu n-am vazut dar am citit an manga mie imi place naruto enorm ma uit la naruto de cand aveam 11 ani de fapt atunci a aparut an tara si acum merg pe 16 si nu ancetez sa nu ma uit si parinti mei se uit la naruto si frati mei care au 23 21 se uit la naruto

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimeni nu stie femeie.De unde naiba vrei sa stim? Nici nu au aparut toate episoadele si tu vrei sa stim toate chestiile astea, ALOHAAA! Poate s-or lupta, poate nu.Sakura il iubeste pe sasuke si vrea sa se minta pe sine ca nu il mai iubeste dar nu poate.Cica tsunade ii deschide ochii lui naruto asupra hinatei si se indragosteste de ea.Shi nu e adevarat nimic conform ceea ce a zis floryn10, in primul rand sasuke intra doar TEMPORAR in akatsuki ca sa aiba noi puteri DING si nimic nu e cert sunt cu miloooane de ipoteze depre sfarsitul animeului dar inca nu e nimic sigur. Nu a aparut inca finalul. APP: Urasc persoanele care scriu tot felul de minciuni si nici macar nu se verifica daca e adevarat sau fals... si inca ceva am vazut raspunsuri mult mai bune. Scz parerea mea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca par foarte reale pozele, cine stie poate sunt segventze din anime in ultimele episoade... scuze sunt prea visatoare... rasp final : NU STIU

| HelpMePlease a răspuns:

Ba nu se vor lupta sasuke pierde da se lupta cu niste holograme naruto are vulpea cu 9 chozi ia sasuke are vultur

| turquoisedream a răspuns:

Pozele sunt facute de fani nu sunt reale

| Cobzaru_Jr._Mihai_1990 a răspuns:

Decat ultima poza e adevarata

| Comiii a răspuns:

E adevarata doar poza 3...