| Quest a întrebat:

spuneti-mi si mie care sunt cele mai dezgustatoare, socante, depravate, grotesti, etc filme pe care le-ati vazut si ce impresii v-au lasat.

P. S. Stiu ca intrebarea suna oarecum ciudat dar am vazut si mai ciudate. Oricum ofer funda+vot. big grin

9 răspunsuri:
aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Cel mai grotesc şi dezgustător film văzut vreodată rămâne,chiar şi după trecerea unor zeci de ani,timp în care am văzut destule filme,Cannibal Holocaust, primul fake documentary, adică un film de ficţiune care pretinde a fi un documentar.Alte filme de genul ăsta sunt The Blair Witch Project, Paranormal Activity, etc.Fiind primul de acest gen,toţi au crezut că scenele sunt reale, regizorul a fost acuzat de crimă şi a trebuit să explice anumite scene însă s-a dovedit că singurele ucise cu adevărat au fost animalele. Oricum, deşi au trecut 30 de ani de la lansare,filmul este în continuare controversat, interzis în multe ţări şi foarte, foarte şocant.Eu l-am văzut prin 1987 dar scenele sunt încă vii în mintea mea, nu te sfătuiesc să-l vezi dacă ai mai puţin de 16-17 ani, s-ar putea să ai coşmaruri după aceea.

| Dash a răspuns:

Buna intrebare. Eu am vazut pe net un film numit "Justin Bieber- Never Say Never". Dar nu am avut curajul sa ma uit la el, adica imagineaza-ti daca copilul ala joaca in filme precum canta atunci ar fi un adevarat film socant, depravat, grotesc, etc. E un film pe care nu ti-l recomand.

| AG a răspuns:

The human centipede
Am vazut chiar f recent filmul si nu mai vreau sa il mai vad. Deci e...bleahlaughing

| Cretaker a răspuns:

"August Underground Mordum"
vorbesc foarte serios, indeplineste toate conditiile.

>Premonition
>grotesc si deprivat

lolalistan, oh sure.

| summertime a răspuns:

Pe Kanal D au dat odata un film "Premonitia". Frate,a fost cel mai grotesc si depravat film pe care l-am vazutstraight face. Deci totul era asa ireal, iar efectele speciale lasau de dorit...Aaa si nu exista nici un film cu denumirea "Justin Bieber-Never say never", se numeste Karate kid.

| KarmaPolice a răspuns:

Asta http://www.youtube.com/watch?v=-86OlXf723E insa nu l-am vazut, m-am uitat max 15 min la el

| Laura a răspuns:

A Serbian Film.

| Quest explică:

@sadness Eu am vazut filmul ala (pe net fara sa-l fi descarcat) dar sincer nu am vazut nimic socant in el (probabil ca partile alea au fost sterse, oricum filmul a tinut 96 de minute, deci ce crezi era oare intreg sau au fost taiate partile socante?)

| andrutzik a răspuns:

Pai the clinic e misto sau saw 1 2 3 4 5 6 sau saw 3d
eu le am vazut pe toate sunt foarte calumea dar are multe scene insangerate ca sa zic asa sau may ma rog are 1 ora jumate filmul dar dupa vreo ora e misto si ingrozitor filmul