| Ele_Elena_1999 a întrebat:

Spuneti-mi si mie va rog niste anime-uri frumoase fara zombi sau dragon ball Z, Gt...
Multumesc

Răspuns Câştigător
| positivity a răspuns:

Îți pot recomanda foarte mult anime-uri geniale, pentru că anime-urile sunt un hobby de-al meu.
Însă cele care m-au impresionat sunt: „Another", „B Gata H Kei", „Clannad", „Clannad after story", „Death Note", „Hell girl", „High school of the dead" (e cu zombie, însă e genial), „Hyouka", „Kaichou wa maid-sama", „Kaleido star", „Kimi ni Todoke", „Lovely Complex", „Nana", „Naruto", „Naruto Shippuden", „Romeo and Juliet", „Rosario Vampire", „Shiki", „Sankarea", „Sword Art", „They are my noble masters", „Tokyo mew mew", „Tonari no kaibutsu-kun", „Vampire Knight", „Vampire Knight Guilty".
Toate aceste anime-uri le poți vizualiza aici: http://www.desenesianimeonline.info/anime.php

| anonim_4396 a răspuns (pentru positivity):

Este Sword Art Online laughing Nu Sword Art tongue "Online" Face parte din numele anime-ului happy Sa il folosesti asa pe viitorwinking

| positivity a răspuns (pentru anonim_4396):

Greșeala mea!

6 răspunsuri:
| 六兆年と一夜物語 a răspuns:

Sunt foarte multe. Intrii pe un fan-subs şi ai acolo lista de unde ai ce alege. Nu-i deloc greu să cauţi, noi nu ştim ce îţi place ţie şi ce preferi. Ca să te interesezi de genuri şi poveste, poţi intra aici: http://myanimelist.net/
Să-ţi dau şi câteva anime-uri care mi-au plăcut: Another, Clannad, Nana, Soul Eater, Sukitte ii na eu (va edita roboţelul), Sword Art Online, Uta no Prince-sama, AnoHana, Ao no Exorcist, Bleach, BTOOOM!, Elfen Lied, Magi, Vampire Knight, Shigofumi, Black Lagoon, Gosick, B Gata H Kei.
Baftă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

07-Ghost (Actiune, drama, supranatural, mister)

Clannad & Clannad After Story (Actiune, drama, romantism, amuzant)

Baka To Test To Shoukanjuu & Baka To Test To Shoukanjuu Ni! (FOARTE amuzant, pervers, romantism)

Death Note (Drama, mister, horror, suspans, si mai mult mister, si mult mai mult mister)

Highschool DxD & Highschool DxD New (Amuzant, FOARTE pervers, supranatural, actiune)

Kampfer (FOARTE FOARTE FOARTE pervers, supranatural, amuzant, mister, actiune)

Kara No Kyoukai (Drama, mister, horror, romantism, actiune, supranatural)

Kore Wa Zombi Desu Ca? (Actiune, amuzant, pervers, si mai amuzant)

Naruto & Naruto Shippuden (Drama, actiune, amuzant, si mai multa actiune)

Rosario + Vampire & Rosario + Vampire 2 (Amuzant, pervers, romantism)

Sword Art Online (Drama, romantism, amuzant)

They Are My Noble Masters (Amuzant, FOARTE pervers, drama)

YuruYuri & YuruYuri 2 (Amuzant, pervers)

Zetman (Drama, mister, supranatural, actiune, romantism)

Ao No Exorcist (Mister, supranatural, drama, actiune)

BTOOOM! (Supranatural, mister, pervers, actiune)

C3 - CubexCursedxCurious (Amuzant, supranatural)

Fairy Tail (Actiune, si mai multa actiune, putin pervers, supranatural, amuzant)

Kiss X Sis (SUPER Pervers, amuzant)

Attack On Titan (Drama, horror, fantezie, supranatural)

Supernatural The Animation (Drama, miter, putin horror, supranatural)

Danganronpa (Amuzant, FOARTE FOARTE MULT mister, putin horror)

Cam atatea laughing Sper sa nu fii dat prea multe happy Vizionare placuta! :*

| Raggy a răspuns:

-pentru inceput, ti-as recomanda Death Note. e un anime unic si, crede-ma, nu o sa te plictisesti la el.are 37 de episoade.
-este un anime nou, Shingeki No Kyojin (Attack on Titan) care are deja 20 episoade. Grafica este super! Uite aici un rezumat: Cu o suta de ani inainte de inceputul povestii, niste creaturi gigantice numite Titani au obligat omenirea sa se retraga in spatele unor ziduri inalte de 50m. Eren, sora lui vitrega, Mikasa, si Armin traiesc in spatele acestor ziduri si, dupa ce acestea sunt distruse de un Titan colosal, ei decid sa intre in armata, pentru a proteja locuitorii. E foarte interesant!
Il poti gasi aici: http://desene.tv/desene/anime-online/shingeki-no-kyojin/
-daca iti plac animeurile de dragoste, incearca Vampire Knight sau Rosario + Vampire. RV e foarte amuzant si dragut

Sper ca am ajutat. :D

| Yume06 a răspuns:

Naruto,zankyou no terror,elfen lied hyouka,another,death note kaichou maid-sama,hell girl,attack on titan, mirai nikki,kamisama hajimemashita,kyoko no kanata,kimi ni todoke,ao no exorcist inu x boku ss,noragami,kokoro connect,toradora,enganged to the uniden,sword art online,tokyo ghoul,acel world,angel beats,arcana famiglia,b gata h kei,bokura ga ita,guilty crowns,nana,nisemonogatari, vampire knight, love lab, diabolik lovers, brothers conflict.