| Flokfighter a întrebat:

Spuneti-mi va rog cel mai de groaza film din istorie big grin

8 răspunsuri:
| unknownn a răspuns:

Istoria cui?

| єχcєєℓ a răspuns:

In the pants of Basescu!laughing

| al3xander a răspuns:

Nu stiu daca e cel mai de groaza dar "Calaretul fara cap" mi s-a parut destul de bun

| raduro1985 a răspuns:

Sincer, depinde cat de multa rabdare ai. Daca vrei un film de o noapte, iti recomand Rose Red. E de groaza filmul, si in toate 9 ore cat dureaza iti cam rozi unghiile (atat pentru ca mereu te astepti sa iasa cate o fantoma de pe undeva, cat si pentru ca filmul te tine in suspans pana la final). Un alt film pe care nu il recomand sa il vizionezi noaptea, este Stay Alive (o combinatie interesanta intre gamming si horror). Toata familia Saw nu e chiar groaza cat e mai mult sangeros.

| D3jflv a răspuns:

Saw 7 si Scary Movie 4

| D3jflv a răspuns:

Saw 7.Foarte de groaza
Scary Movie 4:Amuzant dar de groaza

| Grapefruit14 a răspuns:

Cel mai de groaza film din istorie nu-l stiu, dar mie mi-a placut mult "Grave Encounters" happy.

| Silas0530 a răspuns:

Daca vrei ceva de groaza poti sa incepi cu tatici genului: The Exorcist, Poltergeist, The Thing, Halloween, The Shining. Daca vrei ceva mai dupa 2000 sunt combinatii si combinatii. Cu sperieturi multe nu prea sunt dar acum depinde de caracter(The Grudge, The ring, Exorcism of Emily Rose, Grave Encounters, The Ward, The Apparition, Sinister, Amityville Horror, Hunting in Connecticut). Cele gen SAW, Hostel, Texas Chainsaw Massacre sunt GORE FILMS nu horror dar merg si ele pentru cei mai slabi de stomac.

Întrebări similare