Teresa a vrut sa-i dea banii inapoi lui Fernando,el nu i-a acceptat,asa ca Teresa a donat toti banii ei impreuna cu casa,la acel centru s-a intalnit cu Arturo si i-a cerut s-o ierte.El nu a iertat-o,Teresa s-a adus dupa aceea la mama si matusa sa se caiasca dar nici ele nu au iertat-o,Teresa a mers apoi acasa,in dormitor a vazut ursul mare de plus pe care il iubea mult si cel mic in care erau bijuteriile,pe cel mic l-a dat deoparte spunand ceva de genul:nu pe tine te vreau!, apoi l-a imbratisat pe cel mare si a inceput sa planga. Dintr-o data a aparut Arturo plangand(cateva lacrimi).S-a apropriat de Teresa, ea implorandu-l s-o ierte.EL A IERTAT-O SI TELENOVELA S-A TERMINAT CU SCENA CAND EI DOI SE SARUTA.
Sfarsit...
Iti zic eu:mariano se casatoreste cu aurora iar in timpul nuntii lor iar teresa priveste aceasta scenaa in spatele biserici plangand.apoi mariano cu aurora sau dus in luna de miere,teresa si dat seama ce greseli a facut pana acum si vrea sa se schimbe in bine toti banii acare ia luat de la fernando ii doneaza pentru ca fernando nu ii mai vrea inapoi, apoi se duce la arturo sa o ierte dar aceasa avea o noua iubita aa ca a dato afara. apoi s-a dus la nasa ei tot cu acelasi scop iertarea dar nasa ei ia sp tot ce a gresit si cum sa simtit ea atunci cand i-a facut rochia de mireasa si ea a respinso si a zis ca pentru ea teresea e moarta. dupa s-a dus la mama ei care in momentul acela se ruga pentru ea dar si m-am ei a respinso si i-a zis ca se roaga doar din mila si ca dc vrea ca s ao ierte trebuie sa castige iar increderea, cand a vazut ca toata lume ia intors spatele ia s-a dus la mormantul tatalui sau si plange iar intr-un final se duce acasa si plange pe jos cu ursuletul primit de la arturo si il tot striga si dintr-o data a vn arturo si a ridicato de jos si a sarutato...FIN
sper ca te-am ajutat
Multumesc pentru raspunsuri, amandoua au fost corecte, chiar daca am ales doar un raspuns castigator. mersi :*
maria_1771 întreabă:
NiceGirl998 întreabă: