Da sa iti zic ceva povestea unui salvamar de dragoste cu o fata dureaza doar cat stai la mare apoi te uita mai vin dupa tine 2387493287 de fete si innaintea ta poate si mai multe au fost. nu te indragosti prea tare de un salvamar. ei sunt doar de un sex la mare si gata eu iti zic din propia experienta.si daca mi-ai intreba toti colegi la fel ti-ar raspunde si ei. poate ai prins vreunu la inceput era incepator si v-ati indragostit
Posibil. probabil De ce?
Pentru ca si eu sunt salvamar la costinesti ma gade-am ca ai fost in costinesti si ai cunoscut pe vreunu din colegi
Am fost in Eforie Sud
Boon si salvamarii astia cuceresc multe inimi ai naibi ei
Lauda-m-as. Asa o fii, daca tu zici
mda, dragut din partea ta ca mi-ai zis. sunt foarte constienta de asta, ce se intampla la mare, ramane la mare. nu s-a ajuns la sex, deci pot spune ca a fost o poveste de vacanta, nu o aventura a fost frumos.
Da.dar tu cati ani ai?
16 ani
Si tu cati ani ai?
20
Ah, btw contul asta e al unei prietene, de aia pe profil scrie ca am 14
A ok nu-i nimic dar de ce nu iti pui o poza sa te vad
Nu mai bine imi dai tu un mesaj privat cu IDul tau si rezolvam?
Ai primit msg?
Nu, nu l-am primit
Alexutzu_rzv
Da sa iti zic ceva povestea unui salvamar de dragoste cu o fata dureaza doar cat stai la mare apoi te uita mai vin dupa tine 2387493287 de fete si innaintea ta poate si mai multe au fost. nu te indragosti prea tare de un salvamar. ei sunt doar de un sex la mare si gata eu iti zic din propia experienta.si daca mi-ai intreba toti colegi la fel ti-ar raspunde si ei. poate ai prins vreunu la inceput era incepator si v-ati indragostit
Fireheart1996 întreabă:
Beatrice51 întreabă: