Iubiri secrete? Hmm... Uita-te pe Wikipedia si mai jos vei gasi toate sezoanele care au fost si o sa fie. FUNDA?
Scuze, dar am intrat si nu am vazut la niciun sezon!
Nu ai funda!
Exact cica incepe pe 24 cica suntem in 24 si ....in ce an 2015
Uite aici: http://iubirisecretesezonul7.info/......d-incepe/. Probabil o sa inceapa prin martie, daca nu la sfarsitul lui februarie. :)
Eu am intrat pe un site de-al lor si am vazut ca o sa inceapa in 3 martie
Nu stiu daca va mai fii si sezonul 7. Am intrat pe pagina de facebook oficiala si nu scria nimic de sezonul 7
Luni pe 24 februarie, iar episodul 1 este deja pe internet, eu l-am văzut aici http://iubirisecrete-5.blogspot.ro/......dul-1.html
Nai vazut nimic ce mai minti nici macar nu merge
Amanat pana in vara.
Asta a scris Damian la el pe facebook:
'' Dragii mei, pentru ca v-am promis ca daca am vesti in legatura cu difuzarea sezonului 7, al serialului vostru preferat "Iubiri Secrete", va anunt ca difuzarea acestui serial a fost amanata pentru sezonul cald ...adica mai precis la vara! Deci va rog insistent sa cititi aceasta postare... distributi si voi la randul vostru pentru prietenii vostrii. ''
Uitati-va am gasit pe internet >.< ''Sezonul 7 al serialului mult îndrăgit Iubiri Secrete va începe din 9 septembrie 2014 în fiecare săptămână, de luni până miercuri, la ora 19.30, după cum a fost anunţat pe primatv.ro
Noul sezon promite să fie unul plin de noi întâmplări şi răsturnări de situaţie. Secrete întunecate din trecutul lui Eugen ies la suprafaţă în sezonul al şaselea al reality-telenovelei de la Prima TV. Întreaga familie Mariş va plăti pentru păcatele din tinereţe ale preotului, însă nimeni nu poate bănui cât de mare va fi preţul suferinţei provocate.
Aşadar trebuie să mai aşteptăm şase luni până când va începe Sezonul 7 al serialului Iubiri Secrete.''
Iubiri secrete va incepe in ianuarie, februarie nu stiu cand (data exacta) dar stiu lluna atat!
Pai eu am cautat si am vazut ceva cu 13 feb desi as crede ca in seara asta
anonim_4396 întreabă: