Da din cite am inteles eu chiar a existat acea femeie.Am citit undeva ca Brock Lovett era un cautator de comori care a incercat sa recupereze vechi artefacte de pe epava titanicului.Acesta a descoperit un portret a unei fete care poartă un colier. Rose, în vârstă de 101 ani, susține că ea este tânăra din portret și începe să povestească totul.În acest film este vorba despre tragedia din 1912 în care au murit peste 1.500 de oameni. Un tânăr pe nume Jack Dawson câștigă la un joc de poker un bilet pentru a merge în America cu vaporul Titanic, la clasa a III-a. La bordul vasului, el o întâlnește pe Rose DeWitt Bukater, care călătorea la clasa I, și se îndrăgostește de ea. În ciuda diferențelor de clasă socială, sentimentul îi este împărtășit de tânără. Când vasul se scufundă lovindu-se intr-un aisberg, mor foarte mulți oameni, iar ei încearcă să reziste în apa rece ca gheața. La sfârșitul filmului, tânărul moare de hipotermie, dar Rose scapă și este salvată de o barcă de salvare care se întorsese să caute supraviețuitori.Eu cam asa am inteles
JustLiveYourLife întreabă: