Friday the 13th. L-am vazut chiar pe 13 iulie ( adica vinerea .da si mie mi s-a parut ciudat ) dar nu m-am speriat incat sa nu pot dormi.
Daca vrei un film bun horror iti recomand Insidious, Drag me to hell, The woman in black, The orphanage, Smiley, Halloween
Eu iti recomand Drag Me To Hell;-s. Are o poveste buna, dar te avertizez. La unele faze e posibil sa-ti sara inima din piept :)). Uite si trailer`ul :3.
http://www.youtube.com/watch?v=BUZTybLlWKI
Eu m-am speriat rau la Chernobyl Diaries Deci eram in sala de cinema si nu mai puteam si unii cu un rand in spatele meu faceau misto de mine . That movie gave me cancer :-s
Vazut Trailer-ul e bun dar filmul nu e cine stie ce :-s Oricum mersi :*
L-am vazut nu e cine stie ce cu o baba pshiopata. mai mult e fantastic...
Horror in ce sens? cu sange? daca da uite unul the hills have eyes 1 si 2 sau wrong turn4 sunt si 1, 2, 3 si cred ca si 5. Daca iti plac cele cu fantome si chestii paranormale uitate la fenomene stranii numa alea le stiu nu cred ca te sperii dar in fine aa daa intra pe filme HD si da la categoria horror acolo gasesti o sumedenie.dai pe un film si te uiti la descriere daca iti place despre ce e vorba te uiti daca nu treci mai departe vizionare placuta:* si sper ca te-am ajutat
Martyrs (daca nu ai sange nu te sfatuiesc)
The Amityville Horror
The Exorcism of Emily Rose
Mirrors
Drag me to hell
restuleistorie întreabă: