Desenele copilăriei, ce vremuri... :x
Mă bucur că pot să revăd câteva dintre ele aici : http://desenele-copilariei.net/
Nu prea stiu ce sa spun...sincer,de Magicienii din Waverly Place nici nu imi pasa, iar la Hannah Montana imi place doar ultimul sezon.Cel mai mult ma bucur de Zeke si Luther.Ii ador! Cand ma plictisesc de Disney Chanell, ma uit pe Cartoon Network.Acolo mai sunt ceva desene din copilarie:Ed, Edd si Eddy sau Gemenii Cramp.Ei au hotarat sa le schimbe deoarece erau mai vechi si multi copii au crescu si s-au plictisit de ele.Dar te poti uita la ele si pe net...
Si mie imi lipsesc desenele copilariei [ Ce-i cu Andy, Viata cu Louie etc. ], dar cred ca mi-ar lipsi si desenele de acum.
Ar fi frumos daca ar inlocii Playhouse disney cu desenele care erau mai demult pe Jetix, dar la o ora convenabila.
Erau mult mai interesante cele de mai de mult mie imi placeau Ce-i cu Andy, Viata cu Louie, Copii de la 402, Familia Tofu si multe altele. Din pacate nu se mai difuzeaza, dar am gasit un site :
http://desenele-copilariei.net/
Si mie imi placeau desenele d atunci ...viata cu loie copii d l 402, cei cu andy.
Da asa e era marfa sa ma uit la ce-i cu endi sau copiii de la 402 dar asta e noi crestem iar vreumurile nu stau pe loc se schimba iar noi nu putem face nimic pentru a opri asta dar desenele acelea vor ramane in amintirea noastra... daca nu te der dai si u un click http://fripta.com/u.php?user=anutza9711
Mie imi plac:Magicienii din Weverly Place, Cei cu Andy, Kick Buttowski, Dragonul American: Jake Long, Batman neînfricat, Colegul meu e o maimuta, Dennis pericol public, Ed, Edd si Eddy, Familia Flinstone, Familia Tofu, Gemenii Cramp, Iggy Arbuckle, Noua scoala a imparatului, Piratul Jack cel Teribil, Spioanele, Tutenstein, W.I.T.C.H., X-Men.Acestea sunt cele mai frumoase desene cu Magicienii din Weverly Place pe primul loc.SELENA GOMEZ E CEA MAI FRUMOASA FATA DIN LUME.
Funda!?
Cele de mai de mult.Acum nu mai e niciun personaj animat(in afara de Phineas and Ferb).
Dar daca iti lipsesc asa de mult aceste desene intra aici:
http://desenele-copilariei.net/
Si mie mi-e dor de el. Sunt foarte atinsa de momentele in care eram la Alexandria [unde m-am nascut, acum sunt in Bucuresti de 6 ani] si urmaream la televizor foarte atenta acele desene. Eraumulte care-mi placeau mai ales copii de la 402. imi placea de fata aceea cu parul rosu si undulat. si cand s-a uns la ''renumitu'' coafor si a tuns-o de fapt cel care facea curat Radeam cu atata pofta si mi se parea foarte tare. sau mai erau intr-un timp yng si young [cred ca asa se scrie care nu-miplaceau asa mult. Multe altele. Si eu sunt trista din pricina asta dar incerc sa ma obisnuiesc. Timpul nu se poate da inapoi, Iar clipele frumose se preschimba!
Cele de inainte clar :X Cei cu Andy era bestial, mai ales ca pe mine familia ma striga Andy [ ceva Andreea-Adeea - Andy... oricum imi placea porecla ]. Radeam o gramada cand vedeam cum cadeau aia in farsele lui Copiii de la 402 la fel,ce sa zic, erau penali Vremuri frumoase, da...
Erau cele mai tari desene.
stiu ca veneam de la scoala si ma uitam la copii de la 402
acum nu mai mai uit nu e nimic interesant sa o vad pe Hannah cum isi cauta calul...
Desenele copilariei...Andy,Viata cu Loie, Copii de la 402, Piratul Jack cel teribil, Familia Tofu etc.
imi amintesc cat de mult imi placeau si mie...Acum numa prostii baga...
Si mie imi lipsesc mult desenele copilariei! Mai ales cele de pe MINIMAX!
Babar,Marsupilami,Roli Poli Oli,Erau niste desene frumoase,dar cei care se cred destepti(adultii)ne-au luat copilaria si ne-o tin inchisa in desenele lor cu Hannah Montana si altele.Dar cei care vor inapoi desenele acestea, le propun urmatorul lucru: Campanie anti Desene Noi!
Pa, pa!
Deci tin mine ca ma uitam la dragon ball z. incepeau la 2 (din cate tin minte ) la 1:50 eram in casa si asteptam sa inceapa. eram innebunit si acum copii se uita la Hannah Urangutana.
- copilaria sa maturizat sever -
vita cu loui. copii de la 402 si multe altele - alea erau desene. nu astea de azi.
ce inteleg copii din Hannah Montana?
Draga Iσaηa eu locuiesc in alexandria si acum am 13 ani si imi este atatde dor de desenele copilariei mele (deja leati enumerat voi pe toate dar vreau sa spun si regele shaman si naruto )Mi ati luat o arte din copilarie cand nu ati mai difuzat acestee desene si vreau ca fratiorul meu mai mic sa se bucure si el de desenele copilariei mele du de desnele de la Disney Chanel,
Era frumos daca le introduceau pe asta pe un alt format de desene animate la televizor dar nu e nici o problema ca le poti vedea pe laptop sau calculator sincer imi plac si astea de acum unele da altele nu dar si cele vechi de care ai mentionat oricum trebuie sa intelegi ca desenele vechi nu pot fi urmarite si de actuala generatie de copii sa fim seriosi da erau frumoase astea vechi cand eram si noi copii dar vremurile alea s-au dus au trecut si anii si trecand anii e ceva firesc normal ca vechile desene sa le faca loc celor noi pentru noile generatii si mie imi pare rau dar nu se mai poate face absolut nimic decat daca s-ar face un post separat cu desenele vechi care erau pe Fox Kids sau Jetix dar nu vor sa faca asa ceva nu ii intereseaza tot timpul numai Disney fie Junior fie Channel oricum obisnuieste-te ca astea sunt acum numai tanji dupa copilarie si dupa desenele astea si mie imi e greu sa nu le vad dar eu stiu ca daca nu le mai pot vedea la televizor le pot vedea pe calculator de exemplu asa ca nu are rost asta este viata oricum frumoase vremuri acum adevarul este ca exista si tehnologie in prezent si cum inainte nu prea era sau era in stadiu de avansare de aia banuiesc ca e mai frumos prezentul decat trecutul
selena_3455 întreabă: