Desene animate online. net dai la TV online si ai numai canalele pe care le-ai spus tu aaa si trebuie sa intri cu internet explorer (sper sa il ai)
Am intrat acolo dar trebuie sa instalez sopcast si nu vreau sa instalez, eu vreau in vlc
Eu nu am vlc si nu stiu care e in romana si care nu
poti intra tu pe google si scrii disney channel tv online vlc
si in loc de disney channel scrii boomerang sau cartoon network, asa ar fi mai usor si rapid sau ai putea sa mai scrii 'romana/Romania/in romana/subtitrat'
Nu vreau sa instalez nimic altceva in afara de vlc!
Dar in romana nu sunt?
In romana sau macar subtitrat nu sunt
Http://www.spicetv.ro/tv-online dar trebuie sa-ti faci cont mai intai. merge pe orice browser si nu necesita niciun plugin
Nu este disponibil nici un canal!
Costa? sau e gratis contul?
E gratis, dar cum a zus si Adry, momentan merge cam greoi spre deloc stremingul. acum cateva zile tin minte ca ma uitam si mergea destul de bine
Instaleaza etvonline.ai acolo tot ce trebuie sa mai instalezi daca nu le ai.in cateva minute ai rezolvat tot.ai 11 posturi numai de desene inclusiv ceea ce doresti tu.succes.
Nu pot sa il instalez pentru ca nu merge
Http://www.programe-tv.eu/ dar trebuie instalat si programul SopCast pentru ca sa se poata rula plus in Internet Explorer ca cu alte browsere nu prea merge :(
Scrie pe google tv wave si descarca si instaleaza acest program. are peste 600 de canale printre care siacele pe care le cauti tu. iti recomand versiune 039 merge cel mai bine. funda?