| biancatwt7 a întrebat:

tocmai am vizionat filmul remember me. ce sa va spun, consider ca e un film bun, robert pattinson joaca foarte bine, pe mine la impresionat foarte mult povestea in sine... Voi ce parere aveti despre film? cea mai buna parere primeste fundita :*

5 răspunsuri:
| anad a răspuns:

O drama profunda, care surprinde si te atinge inclusiv prin mesajul simplu pe care il transmite: clipele frumoase, tandre trebuie traite si pretuite fiindca finalul poate fi neasteptat si surprinzator!

| ea_6589 a răspuns:

Si eu am o pararere foarte buna despre film! Ma impresionat fparte mult! Il recomand tuturor!

| adelutza29 a răspuns:

E printre cele mai super filme pe care le-ma vazut...si imi place foarte mult cum joaca robert pattinson asa mai rebel.:X:X
Eu consider ca e un film care merita vazut si sunt foatre sigura ca nu va regreta nimeni ca l-am vizionat.batting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca acest film trezeste in mine niste sentimente pe care nu le-am mai avut niciodata pana acum. Si nu datorita actorilor (Rob este unul din actorii mei preferati), ci a rolurilor, pe care le joaca exceptional de bine, a actiunii filmului si, dupa parerea mea, finalul trist...nu stiu de ce, dar filmele cu finalele acestea triste imi raman intiparite in minte (titanic, a walk to remember) si nu cred ca am sa le mai pot uita vreodata. Ce sa spun, intr-un cuvant acest film este extraordinar de bun si chiar foarte reusit. Spre rusinea mea, am plans. Sper ca te-am ajutat big grin

| Ghfdsj a răspuns:

E un film super love struck.
Un film care nu poti sa te plictisesti de el love struck. Dar sfarsitul a fost prea tristt straight face
Si pe neasteptate sigh
Cel mai tare film love struck
Remember me love struck L'as privi in fiecare zi happy