| 5452264489521 a întrebat:

Trebuie sa fac un filmulet, mai precis un scurt-metraj, si am nevoie urgent sa stiu ce se scrie la inceputul unui film si ce se scrie la sfarsit. Sa nu spuneti ca la sfarsit se scrie " The end" pentru ca nu la asta ma refer. Ma refer la producatori, la editori etc. Vreau sa stiu care se scrie si unde se scrie. Mtumesc anticipat. Dau funda!

Răspuns Câştigător
| BroascaCuElice a răspuns:

Casa de productie, denumirea filmului, in asociere cu cine ai facut filmul, producatorul/producatorii, "casting by", "music by", "production designer", "edited by', "director of photography", "directed by" si la sfarsit : assistant director, secound assistant director, production consultant, associate producer, associate producer, Cast, stunt coordinator, stunt utility, production secretary, key set production assistant, set production assistants, a camera operator, a camera 1 st assistat camera, additional ac, camera pa, additional operation, aerial camera, additional camera operator, assistant, still photographer, script supervisior, prodution sound mixer, boom operator, special effects, special effects supervisor, speciar effect foreman, special effects technician, production designer, art director

| 5452264489521 explică (pentru BroascaCuElice):

Multumesc enorm! De unde ai stiut atata? laughing)

2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat