| ピンク a întrebat:

Urmatoarea intrebare este pentru fanii anime (ok, stiu ca va provoca cateva ceruri si discutii, insa...)

Naruto/Shippuden vs. Fairy Tail

Parerea mea: Mi-a placut foarte mult Naruto cand eram mai tanara, ce sa mai, a fost primul anime pe care l-am vazut. Insa, daca este sa vorbim despre prezent, as spune ca Fairy Tail, desi nu are foarte multi fani inca, prezinta un potential urias, si nu m-as mira ca peste cativa ani sa se umple intenetul si nu numai de fanii Fairy Tail. Nu spun ca Naruto nu este bun! Doar ca... a cam decazut. A devenit mult prea dramatic, iar chestia cu amintirile este extrem de enervanta. Parca fanii NS nu s-ar fi uitat la Naruto. Sa luam exemplu Inuyasha, a carui parte a doua a aparut dupa zece ani dupa aparitia primeia, dar nu a fost nevoie de amintiri pentru a avea un final epic. Off, am cam deviat de la subiect. Deci, in cocluzie, consider ca FT este putin mai 'entertaining' decat NS. Voi ce parere aveti?

7 răspunsuri:
| MangekyouSharingan a răspuns:

Parerea mea este ca toate acele fillere prelungesc suspanul si agonia laughing sa spunem asa si imi place foarte mult NS tongue

| maxy2343 a răspuns:

LoveBud intr-un fel am cam aceeasi parere ca si tine, mi-a placut foarte mult seria Naruto si NS dar deja in NS devine chiar prea dramatic, prea multe amintiri si prea putina actiune, intr-adevar e interesant ca te tine in suspans, dar deja intrec masura sincer. Si am vazut si FT dar ultimele 10 episoade aproximativ nu le-am putut vedea ca nu ma lasa calculatorul (probleme n-are rost sa deviez de la subiect), dar de la un timp am ajuns sa imi placa FT ca are actiune mai multa, te tine in suspans in acelasi timp dar da si multa actiune, si ai dreptate poate pe viitor va fi fairy tail mai bun ca naruto. Deci naruto deja devine mult prea enervat cu aceste amintiri si am stat in suspans destul de m-am saturat. Deci pentru mine acum FT a ajuns pe primul loc, pacat ca nu merge calcu sa il pot vedea, ca am pierdut multe din el tongue

| maxy2343 a răspuns:

Si P.S. : Am pierdut si cateva episoade din naruto din cauza calculatorului, dar oricum tot Fairy Tail ramane pe locu 1, ca are actiune macar. Si oricum daca doresti sa mai evaluezi cu cineva despre aceste 2 animeuri asa ca chestie de plictiseala ma gasesti pe id de mess : ford_adriano big grin

| ピンク explică (pentru maxy2343):

Ultimele 10 episoade sunt cam cele mai tare pe care le-am vazut in ultimul timp! A inceput un sezon nou, si am impresia ca va fi extrem de interesant.

| maxy2343 a răspuns (pentru ピンク):

Deci acum ai crescut si mai tare suspansu :X abia astept sa imi repar calcu la anul in ianuarie si sa le vad :X pana atunci se mai strang episoade :X

| ピンク explică (pentru maxy2343):

Scuze ca nu am dat funda, doar ca este o intrebare al carei raspuns tine de fiecare, asa dar fiecare raspune cu propria lui parere. De aceea, nu cred ca e politicos sa alegi un raspuns castigator la o asemenea intrebare :p

| maxy2343 a răspuns (pentru ピンク):

Eee stai linistit ca nu asteptam funda laughing eu nu sunt vanator de fundca eu daca pot da un raspuns dau sa ajut sa discut tongue Deci nu-i problema happy