Parerea mea este ca toate acele fillere prelungesc suspanul si agonia sa spunem asa si imi place foarte mult NS
LoveBud intr-un fel am cam aceeasi parere ca si tine, mi-a placut foarte mult seria Naruto si NS dar deja in NS devine chiar prea dramatic, prea multe amintiri si prea putina actiune, intr-adevar e interesant ca te tine in suspans, dar deja intrec masura sincer. Si am vazut si FT dar ultimele 10 episoade aproximativ nu le-am putut vedea ca nu ma lasa calculatorul (probleme n-are rost sa deviez de la subiect), dar de la un timp am ajuns sa imi placa FT ca are actiune mai multa, te tine in suspans in acelasi timp dar da si multa actiune, si ai dreptate poate pe viitor va fi fairy tail mai bun ca naruto. Deci naruto deja devine mult prea enervat cu aceste amintiri si am stat in suspans destul de m-am saturat. Deci pentru mine acum FT a ajuns pe primul loc, pacat ca nu merge calcu sa il pot vedea, ca am pierdut multe din el
Si P.S. : Am pierdut si cateva episoade din naruto din cauza calculatorului, dar oricum tot Fairy Tail ramane pe locu 1, ca are actiune macar. Si oricum daca doresti sa mai evaluezi cu cineva despre aceste 2 animeuri asa ca chestie de plictiseala ma gasesti pe id de mess : ford_adriano
FairyTail_7644 întreabă:
PopStefania întreabă: