Filme cu vampiri: Twilight (toate cele 4 parti), Cirque du Freak: The Vampire's Assistant, Vampir. Interview with the Vampire (un film genial), Underworld (desi mie nu prea imi place), iar pe langa aceste mai sunt si altele.
Filme cu vrajitori (sunt o fana infocata a filmelor acestora si intr-un timp le cautam in disperare). HARRY POTTER, Stapanul inelelor, The Sorcerer's Apprentice - Ucenicul vrăjitor, The convenant (mi-a placut ). Acestea imi vin in minte acum, dar mai sunt. Cu toate aceste HP mi-a marcat copilaria si inca il mai consider un film excelent. Am cautat o multime de filme cu vraji, vrajitori, ceva de genul asta, dar pana acum nu s-a gasit niciunul care sa'l depaseaca
Iti mai dau cateva sugestii care nu se incadreaza in genul cu vraji sau cu vampiri :Titanic, Pirates of the carribean, Twilight, Pan's labirinth si HP (ultimele 3 se incadreaza, dar sunt filmele mele preferate)
Vampire diares(serial cu vampiri), twilight(cu vampiri are 4 parti), pulbere de stele(e super misto merita sa-l vezi).
The Vampire Diaries, True blood, Twilight, The secret circle,Bona Mea E Un Vampir(My Babysister's vampire),Gossip Girl,Moonlight, Buffy The Vampire Slayer, Pretty Little Liars, Interviu cu un vampir
Sper ca te-am ajutat Fundaa?
Vampire diares, twilight, true blood, bona mea e un vampir(foarte fain filmul) crime vampiri si povesti de dragoste(merita vazut) intalnire cu un vampir...harry potter, merlin, ucenicul vrajitor, vraji-gemenele