In ajunul implinirii a 16 ani, Chloe King descopera ca se intampla cu ea anumite schimbari ciudate, ce unui om normal nu ii pot fi atribuite. Poate avea o viteza incredibila, o putere foarte mare, auz mai bun, poate vedea perfect pe intuneric, are agilitate, isi poate lungi unghiile si are noua vieti exact ca o... pisica. Ea este descendenta unei rase vechi pe nume Mai, originara din Ucraina. Ea a fost adusa de tatal adoptiv in Statele Unite ale Americii si nu se stie daca el cunoaste puterile ei. Chloe este vazuta ca salvatoarea rasei sale, si este cea care trebuie sa protejeze atat pe cei din Mai dar si pe cei din rasa Oamenilor si sa opreasca razboiul dintre ei. Dar ea este o simpla adolescenta ce trebuie sa duca o viata normala alaturi de prietenele ei si de un posibil iubit. Cum va putea sa faca aceste lucruri, cand ea s-a nascut pentru a fi o razboinica, o salvatoare a rasei sale? Va reusi sa nu se dea de gol si sa isi indeplineasca scopurile? e chiar tare, funda?
Da dar daca va uitati la serial ati putea sa-mi spune-ti cate ceva despre fiecare personaj?
Hey!
Tot ce stiu eu e ca e facut dupa cartea "cele 9 vieti ale lui chloe king"
Cartea a fost un mare succes.E a3a pe lista mea de must-read.
Numai bine!
In ajunul implinirii a 16 ani, Chloe King descopera ca se intampla cu ea anumite schimbari ciudate, ce unui om normal nu ii pot fi atribuite. Poate avea o viteza incredibila, o putere foarte mare, auz mai bun, poate vedea perfect pe intuneric, are agilitate, isi poate lungi unghiile si are noua vieti exact ca o... pisica. Ea este descendenta unei rase vechi pe nume Mai, originara din Ucraina. Ea a fost adusa de tatal adoptiv in Statele Unite ale Americii si nu se stie daca el cunoaste puterile ei. Chloe este vazuta ca salvatoarea rasei sale, si este cea care trebuie sa protejeze atat pe cei din Mai dar si pe cei din rasa Oamenilor si sa opreasca razboiul dintre ei. Dar ea este o simpla adolescenta ce trebuie sa duca o viata normala alaturi de prietenele ei si de un posibil iubit. Cum va putea sa faca aceste lucruri, cand ea s-a nascut pentru a fi o razboinica, o salvatoare a rasei sale? Va reusi sa nu se dea de gol si sa isi indeplineasca scopurile?
Byanka21 întreabă:
anonim_4396 întreabă: