Salut,
Twilight categoric, Vampire Diaries este o copie a filmului, aceleasi actiuni.
De fapt slavian cartea Jurnalele unui Vampir dupa care s-a facut si serialul a fost scrisa acum 15 ani pe cand cartea twilight acum 5 ani.
Eu prefer Vamp Diaries deoarece actorii joaca mult mai bine si actiunea este mai complexa(este de inteles deoarece este un serial si se desfasoara pe mai multe espisiade si sezoane,). Twilight a fost foarte des criticat din cauza actorilor care nu au destula expresivitate: cea mai des criticata a fost Kristen Stewart deorece pe parcursul filmului ea afiseaza aceeasi figura monotona neavand nici o expresivitate.Multi spun ca filmul ar fi avut mai mult succes daca s-ar fi cautat actori cu mai multa experienta(exista si actori tineri foarte talentati, dar dupa mine UNII din actorii din twilight nu fac parte dintre acestia) :|)(nu spun ca filmul nu este bun deoarece l-am vazut si chiar mi-a placut dar actorii din punctul meu de vedere lasa mult de dorit)
Ma rog este punctul meu de vedere.am vrut doar sa atrag atentia ca nu Vamp Diaries l-a copiat pe twilight ci a fost chiar invers. Daca vreti sa va lamuriti singuri:
http://vampirescrib.blogspot.ro/......mpire.html
Succes!
The Vampire Diaries pot spune ca este unul dintre cele mai superbe seriale. Merita vazut!
Sa zic sincer amandoua vampire diaries este horor super dar twilight contine pasiune dragoste iubire s.a vampire diares e mai mult de groaza si-mi plac amndoua cu suspanse FUNDDA?
littlesunshine01 întreabă: