| WatchYourBack a întrebat:

Vreau sa ma uit si eu la comedii adevarate, la care razi de-a binelea, nu filme din alea cu clisee, unde nu-ti vine sa schitezi nici macar un zambet. Daca se poate, recomandati-mi ceva in afara de filmele cu Louis de Funes, Mr. Bean, Grown Ups, Old Dogs, Are We There Yet, Pink Panther, Les Visiteurs, Just Visiting, She's The Man, Daddy Day Care, Agent Cody Banks, Big Momma (1, 2, 3), Johnny English. Funda pentru. raspunsurile care-mi plac.

Răspuns Câştigător
| Seiran a răspuns:

The Hangover =]]

8 răspunsuri:
| Melody a răspuns:

Some like it hot

| marian2011 a răspuns:

Scarry movie ( 1.2.3.4).comedia tare.nu sunt de groaza laughing
Sonny with a chance
Pirates of caraibean

| andaaa a răspuns:

Hot shots, Hot Shots2 laughing sun comedii adevarate:X
Vizionare placuta>big grin

| 1klz a răspuns:

Daca ti-a placut 'Grown Ups' cu Adam Sandler incearca si 'Anger Management' tot cu el si Nicholson. Alta comedie buna 'White Men Can't Jump' cu Woody Harrelson si Wesley Snipes din '92. Bafta

| AG a răspuns:

Buna
Uite 3 filme, la care am ras cu lacrimi[si nu imi plac comediile de fel]
1.History of the world[e din 1981, dar nuuu lasa anul sa te influenteze, am ras cu lacrimi]
2.Top secret[1984, parca...genial.epic, fenomenal!laughing]
3. Meet the spartans...nu mai pun descriere, pentru ca imi e prea greu sa ma gandesc la una...laughing

| YangMin a răspuns:

Pai La bloc si Traznitiibig grin sau Mondenii si in Puii meihappy

aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Dogma,Hot Fuzz, Paul, The Gods Must Be Crazy 1+2

| Castiel a răspuns:

Little nicky/Scary movie series/American pie series/Ace ventura 1+2/Zombieland/Big daddy/Pink Panther 1+2/You dont mess with the Zohan/50 first dates/Knight and day/ si atathappy nu-mi vin in minte acum, funda?happy

Întrebări similare