| PetrusEmanuelMihai a întrebat:

Buna TPU vreau sa stiu cum o cheama pe fata aia din desenele animate Ed Edd Eddy ce e prietena cu Rolf Kelvin Sarah si Johny e una de care ii place lui Ed are un par blond sau portocaliu imbracaminte un tricou al cu egru sau maieu nu stiu exact si pantalonii sunt visinii

6 răspunsuri:
| dannyel86 a răspuns:

Nazz Van Bartonschmeer (Nazz)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://ed.wikia.com/wiki/Characters

| Nevroza a răspuns:

--Erau trei fete si lor le placeau de Ed'-zii. Se numeau Surorile Kanker.

-May era blonda, cu pantaloni scurti si tricou gri- il placea pe Ed(ala inalt)

-Marie era cu parul albastru, maieu negru si pantaloni rosii-era indragostita de Ed(ala cu fes negru)

-Lee era tipa cu parul roscat, cu un maieu alb cu buline rosii- era indragostita de Eddy(ala cu 3 fire-n cap si mic)

P.S: Ed'-ziilor le placeau in schimb de o fata pe nume Nezz, o fata cu tricou negru si maieu peste tricoul acela. Nezz isi petrecea timpul, in mare parte cu Kevin.

Sper ca te-am ajutat!

| PetrusEmanuelMihai explică (pentru Nevroza):

Da multumesc numa ca surorile Kenker aveau o dementa adica erau obsedate de Edd-zi si sti tu daca Eddy le gresea cu ceva celor 3 ele se razbunau rapid singura care era mai blanda era May ca tot plangea daca nu gresesc era tare plangacioasa ca un copil mic
aia blonda cred...

| Nevroza a răspuns (pentru PetrusEmanuelMihai):

Da, imi aduc aminte... ii torturau la un moment dat pe Ed-zii, asa de obsedate erau. Aia May plangea de fiecare data dintre alea 3

| AronSilvestru a răspuns:

Nazz