Mie imi place de nini tomas lola martin abel :X
Si nu`mi place de SELINa juan si fratele selinei
Sincer mie nu imi place nici un personaj.Nini aia e foarte urata ca si toti ceilalti actori din film.Si mi se pare ca toata "telenovela" aia nu are nici un inteles.Chiar nu inteleg nimic din ea. Daca vrei sa vezi o telenovela adevarata uita`te la O mare de pasiune sau Fructul oprit.Sau ar fi trebuit sa te uiti la Cealalta fata a Analiei.Ala da film.Nini asta e o mare porcarie. Urasc filmul ala mi se face greata numai cand o vad pe aia :-&
Da... e destul de tare. Mie imi plac asa:Tomas, Nini, Juan, Tony, Chow si Cici si nu imi plac:Axel, Celina, Victor si Carmen.
Viky! nini e unpic urata cand zambeste tare, imi place LOLA SI iubita lui martin am uitat cu o cheama
Imi plac:
1.Nini
2.Tomas
3. Lola
4.Martin
5. abel
6.Sofia
Nu-mi plac:
1. Celina
2.Victor
3. Juan
4.Carmen
5.Axel
Imi place nini, tomas, sisi, chanma, zoe, sophi si nu-mi place de celina, victor
Im place Nini, Thomas, Victor, Sebastian, Martin, Lola, Huan, Tony si Chow
si nu-mi plac Selina, Axel, Sofia si Anhel
Dar serialu e f fain si ador poveste de dragoste dintre nini si thomas:X.merita vazut:*
Imi plac:nini, tomas, sisi, lola, sophie, celina. nu-mi plac:carmen, horasio, adelfa
Iubesc serialulll! Mie imi plac: nini chow tony thomas lola martin cici si nu imi plac: victor celina si sophia
Da, ma uit ! Il adooor =p~.
Ador : Nini, Thomas, Juan, Cici, Martin, Tony, Chow, Lola;
Urasc : Victor, Celina, Sofia.
IMi plac: Sicilia, Lola, Sofia, Abel, Celina si Chama Chan
Nu imi plac: Juan, Martin, Carmen, Nini, Vicky, Tomas si Sebastian
Mie imi plac :Nini,Tomas,Martin,Sici,Lola,Chama,Chow, Sofia.
Nu imi plac: Carmen, Celina.